Memet Kc Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Arkadaşımdan PUBG hesabı aldım Google bağı bağlı ama ben telefon numarasından giriş yaptım Facebook hesabı bağlarken hata veriyor. Güvenlik modeli doğrulama hatası veriyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
Arkadaşımdan PUBG hesabı aldım Google bağı bağlı ama ben telefon numarasından giriş yaptım Facebook hesabı bağlarken hata veriyor. Güvenlik modeli doğrulama hatası veriyor ne yapmalıyım?
süpürgeci Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2025 #2 Destekten hesap bağı silmeyle yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Memet Kc Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 süpürgeci dedi: Destekten hesap bağı silmeyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağı silmek için 2 sosyal medya hesabı bağlı olması lazım ama Facebooku bağlayamıyorum sorun o Artı 0 Eksi
süpürgeci dedi: Destekten hesap bağı silmeyle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bağı silmek için 2 sosyal medya hesabı bağlı olması lazım ama Facebooku bağlayamıyorum sorun o
süpürgeci Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2025 #4 Memet Kc dedi: Bağı silmek için 2 sosyal medya hesabı bağlı olması lazım ama Facebook'u bağlayamıyorum sorun o Genişletmek için tıkla... Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya çalışacağım. Artı 0 Eksi
Memet Kc dedi: Bağı silmek için 2 sosyal medya hesabı bağlı olması lazım ama Facebook'u bağlayamıyorum sorun o Genişletmek için tıkla... Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya çalışacağım.
KS KS Memet Kc Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 süpürgeci dedi: Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya Genişletmek için tıkla... süpürgeci dedi: çalışacağı Genişletmek için tıkla... süpürgeci dedi: Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
süpürgeci dedi: Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya Genişletmek için tıkla... süpürgeci dedi: çalışacağı Genişletmek için tıkla... süpürgeci dedi: Hocam onu kastetmedim. Oynamayalı çok oldu tam olarak nasıldı unuttum ama video bulursam atmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler