volter190 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz?
PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz?
Android sent by CyberLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 1.003 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Arkadaşlarla oynarken güzel olabilirdi ama çok bot var. Şu an çocuk eğlendiriyor.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 25 Ocak 2021 #3 İlk çıktığında evet, beğenmiştim ama şu an oynanamaz durumda. Hileler çok, her oyun boş boş gezen botlardan da bıkıyor insan.
İlk çıktığında evet, beğenmiştim ama şu an oynanamaz durumda. Hileler çok, her oyun boş boş gezen botlardan da bıkıyor insan.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 volter190 dedi: PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar güzeldi fakat tapma veletler o ana ekran falan felaket 7. sezonda Xbox'ım olunca felaket bir balon anladım.
volter190 dedi: PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... İlk zamanlar güzeldi fakat tapma veletler o ana ekran falan felaket 7. sezonda Xbox'ım olunca felaket bir balon anladım.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #5 Sadece 1-2 el oynayıp bir şey bilmeden oynamayı bilemeden gelip PUBG Mobile çöp falan diyenler var bence hala oynanılıyor oyunu oynayabilene güzel.
Sadece 1-2 el oynayıp bir şey bilmeden oynamayı bilemeden gelip PUBG Mobile çöp falan diyenler var bence hala oynanılıyor oyunu oynayabilene güzel.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #6 Oyun ilk başlarda güzeldi ondan sonra saçmaladı çoluğu çocuğu herkes bağımlı oldu. Zaten hileler arttı. Bende bu yüzden PUBG'yi bıraktım.
Oyun ilk başlarda güzeldi ondan sonra saçmaladı çoluğu çocuğu herkes bağımlı oldu. Zaten hileler arttı. Bende bu yüzden PUBG'yi bıraktım.
Taha5858 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 volter190 dedi: PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... PUBG ``Balon Oyunun`` tanımı bir insan PUBG den bu kadar nefret edebilirdi
volter190 dedi: PUBG Mobile bildiğiniz gibi kısa süre zirvede durdu ve hemen popülerliğini kaybetti, sizce balon muydu? Siz ilk çıktığında beğenmiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... PUBG ``Balon Oyunun`` tanımı bir insan PUBG den bu kadar nefret edebilirdi
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 25 Ocak 2021 #8 2 yıl önce oynuyordum şuan asla oynamam.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #9 iyimisinDAYI dedi: Sadece 1-2 el oynayıp bir şey bilmeden oynamayı bilemeden gelip PUBG Mobile çöp falan diyenler var bence hala oynanılıyor oyunu oynayabilene güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam... PUBG zaten genel olarak çöp oynuyabilene güzellikle alakası yok.
iyimisinDAYI dedi: Sadece 1-2 el oynayıp bir şey bilmeden oynamayı bilemeden gelip PUBG Mobile çöp falan diyenler var bence hala oynanılıyor oyunu oynayabilene güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam... PUBG zaten genel olarak çöp oynuyabilene güzellikle alakası yok.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 25 Ocak 2021 #10 Balon mu bilemeyeceğim ama öyle bir şey varsa Arap'lar hile ile patlattı. Arap eğlendirme oyunu oldu.
Balon mu bilemeyeceğim ama öyle bir şey varsa Arap'lar hile ile patlattı. Arap eğlendirme oyunu oldu.