PUBG Mobile ban neyden kaynaklanabilir?

İşletim sistemi
Windows 11

Mehmet.. Sönmez

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1650
AMD Ryzen 7 5700X
16 GB RAM
1920 x 1080, 240Hz
Meslek
kepcecı
Merhaba 6 yıldır PUBG Mobile oynuyorum ve 2 ay önce Glorious mouse aldım PC taktım ve kendı programını kurdu daha sonra PUBG Mobile girdim ve 1 saat ban yedım. Açıldı oyuna devam ettım 3 gün sonra 1 gün ban yedım o da açıldı ve PC'ye format attım sadece PUBG Mobile indirdim bir de mouse programı otomatık ındı zaten 3 gün fılan oynadım sıkıntısız ve sonra 1 hafta ban yedım açıldı. 1 hafta sonra 30 gün ban yedım. Şimdi bu sızce neyle alakalı Glorious'den dolayı olabılır mı? Sıktı artık bu olay bir zevkmız vardı o da gitti.

Oyun, programı 3. parti yazılım olarak değerlendirmiş olabilir. Ban yediğinizi gördüğünüz halde ısrarla devam etmeniz de garip.
evet ama benim aklıma yeni geldi ve sadece pubg mobilde oluyor diğer hiç bir oyunda sıkıntı yok

Merhaba 6 yıldır PUBG Mobile oynuyorum ve 2 ay önce Glorious mouse aldım PC taktım ve kendı programını kurdu daha sonra PUBG Mobile girdim ve 1 saat ban yedım. Açıldı oyuna devam ettım 3 gün sonra 1 gün ban yedım o da açıldı ve PC'ye format attım sadece PUBG Mobile indirdim bir de mouse programı otomatık ındı zaten 3 gün fılan oynadım sıkıntısız ve sonra 1 hafta ban yedım açıldı. 1 hafta sonra 30 gün ban yedım. Şimdi bu sızce neyle alakalı Glorious'den dolayı olabılır mı? Sıktı artık bu olay bir zevkmız vardı o da gitti.

Dediğinize göre hocam galiba mousenizin programında PUBG Mobile için sorun teşkil eden yazılım falan vardır. Ayrıca tam emin olmamakla birlikte macro gibi şeylerle ilgili bir ayar veya uygulamanın yazılımı varsa oda ban yemenize sebep oluyor olabilir. Başka mouse ile deneyin isterseniz sorunun kaynağını öğrenmiş olursunuz.

Dediğinize göre hocam galiba mousenizin programında PUBG Mobile için sorun teşkil eden yazılım falan vardır. Ayrıca tam emin olmamakla birlikte macro gibi şeylerle ilgili bir ayar veya uygulamanın yazılımı varsa oda ban yemenize sebep oluyor olabilir. Başka mouse ile deneyin isterseniz sorunun kaynağını öğrenmiş olursunuz.

Mouse programının içinde spray özelikleri filan var macro var hiç kullanmadım programı silip farklı mouse ile oynayacağım.

3. parti olan yazılımlar ban yediriyor. Başka 3. parti yazılım kullandınız mı? Farenin uygulamasını 3. parti yazılım olarak görüyor olabilir. Desteğe mesaj atın bence.

Farenin uygulaması haricinde farklı bir program çalışmıyor arka planda. Destek ilgilenmiyor hile yap mısınız diyor direk.

ban atmaya devam ediyor :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı