PUBG Mobile bedava UC siteleri gerçek mi?

İşletim sistemi
Android

Fnrbhce

Decapat
Eskiden hepimiz Google'dan Brawl Stars PUBG Mobile vs. oyunlarda UC ve elmas hilesi arıyorduk fakat en son kısımda doğrulama olduğu için ben yapamıyordum yapanlar vardı en sonda ki doğrulamayı peki bu hileler doğrulamayı yaptıktan sonra gerçekten işe yarıyor muydu?

Seni sitesine çekmek için yapılmış bir hile bu o doğrulama yerinden sonra hiçbir şey vermiyordu

Eskiden hepimiz Google'dan Brawl Stars PUBG Mobile vs. oyunlarda UC ve elmas hilesi arıyorduk fakat en son kısımda doğrulama olduğu için ben yapamıyordum yapanlar vardı en sonda ki doğrulamayı peki bu hileler doğrulamayı yaptıktan sonra gerçekten işe yarıyor muydu?

Yarıyor mu bilmiyorum ama telefon doğrulamasını yaparsanız 70 lira faturanıza yansıyordu.

Ben o doğrulamayı hiçbir zaman geçemedim 😃

Telefon doğrulaması işe yarasa bile yapmam zaten.

Yapmamanız lazım zaten ama kandırıyorlardı para gelmez falan diye bayağı dolandırıcıydılar yani fena para götürmüşlerdir ki 2-3 sene öncesi 70 lira bugüne göre çok değerliydi.

Hiçbiri doğru fala değil hepsi ya numaranızı alıp faturanıza para yansıtmak için ya da hesabınızın şifre mailini alıp çalmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı