M muroyives lana Femtopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 6 7 Ağustos 2020 #1 Böyle kalıyor ne yapmalıyım?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 7 Ağustos 2020 #2 Hangi emülatörü kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS M muroyives lana Femtopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 6 7 Ağustos 2020 #3 Nasıl yani anladım özür dilerim. Şey eğer şunu sorduysan bilgisayardan ve GameLoop'tan oyunu indirdim. Artı 0 Eksi
Nasıl yani anladım özür dilerim. Şey eğer şunu sorduysan bilgisayardan ve GameLoop'tan oyunu indirdim.
A abdullawp0_msrp Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 274 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 muroyives lana dedi: Nasıl yani anladım özür dilerim. Şey eğer şunu sorduysan bilgisayardan ve GameLoop'tan oyunu indirdim. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driver ını devre dışı bırakman gerekiyor Artı 0 Eksi
muroyives lana dedi: Nasıl yani anladım özür dilerim. Şey eğer şunu sorduysan bilgisayardan ve GameLoop'tan oyunu indirdim. Genişletmek için tıkla... ekran kartı driver ını devre dışı bırakman gerekiyor