Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 30 Ocak 2019 #1 Arkadaşımda Intel HD Graphics ekran kartı var. PUBG mobile'de beyaz ekran sorunu alıyor,oyun ayarları kısmından yapılabilecek ayarları denedik olmadı. Güncellersek ne olur? Ekran kartı Intel HD Graphics (core i3) olarak geçiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2019
Arkadaşımda Intel HD Graphics ekran kartı var. PUBG mobile'de beyaz ekran sorunu alıyor,oyun ayarları kısmından yapılabilecek ayarları denedik olmadı. Güncellersek ne olur? Ekran kartı Intel HD Graphics (core i3) olarak geçiyor.
Mikrofon Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #2 Selam hocam geç oldu ama aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum laptopunuzun markası toshibamıydı?
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 25 Ocak 2020 #3 Mikrofon dedi: Selam hocam geç oldu ama aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum laptopunuzun markası toshibamıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü sistemdi sorun çözülemedi artık oyun oynanmıyor zaten Mikrofon dedi: Selam hocam geç oldu ama aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum laptopunuzun markası toshibamıydı? Genişletmek için tıkla... Size önerim oyun ayarlarında openGL gibi ekran kartı ayarları vardı onlardan hepsi tek tek deneyin açılması gerekir. Son düzenleme: 25 Ocak 2020
Mikrofon dedi: Selam hocam geç oldu ama aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum laptopunuzun markası toshibamıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü sistemdi sorun çözülemedi artık oyun oynanmıyor zaten Mikrofon dedi: Selam hocam geç oldu ama aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum laptopunuzun markası toshibamıydı? Genişletmek için tıkla... Size önerim oyun ayarlarında openGL gibi ekran kartı ayarları vardı onlardan hepsi tek tek deneyin açılması gerekir.
Mikrofon Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #4 Yok hocam eğer toshibaysa aynı laptopu 2 sene önce sattım bluestacksta beyaz ekran veriyordu sattığım kişi sizsiniz sandım.
Yok hocam eğer toshibaysa aynı laptopu 2 sene önce sattım bluestacksta beyaz ekran veriyordu sattığım kişi sizsiniz sandım.