PUBG Mobile bilgisayara nasıl kurulur?

YusufMirzaATMACA

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara PUBG Mobile yüklemek istiyorum ama bilgisayar çok ısınıyor. Android işletim sistemi denedim yukleyemedim bir turlu. Nasıl yapacağız bu içi emulatörde kullanmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör olmadan PUBG oyununun PC versiyonunu oynayabilirsiniz ama Mobile versiyonunu oynayamazsınız. Bilgisayarınız emülatörda ısınıyorsa daha optimize bir emülatör tercih etmeniz belki de bu soruna çözüm olacaktır.

Bilgisayara PUBG Mobile yüklemek istiyorum ama bilgisayar çok ısınıyor. Android işletim sistemi denedim yukleyemedim bir turlu. Nasıl yapacağız bu içi emulatörde kullanmak istemiyorum.
Gameloop indirip ordan pubg mobile indirip yapabilirsin böyle oluyordu sanırsam ben yapmıştım

GameLoop'dan PUBG Mobile indirebilirsin. Zaten BlueStacks gibi emülatörlerden PUBG Mobile oynarsan hesabın ban yer haberin olsun.

GameLoop'dan PUBG Mobile indirebilirsin. Zaten BlueStacks gibi emülatörlerden PUBG Mobile oynarsan hesabın ban yer haberin olsun.
Verdiğin bilgi yanlış dostum 2 yıldır oynuyorum hala ban yemedim bir kere bile hesabima ban atılmadı

Verdiğin bilgi yanlış dostum 2 yıldır oynuyorum hala ban yemedim bir kere bile hesabima ban atılmadı.

3-4 yıl önce BlueStacks'den oynadığın zaman Android'lerle eşleşiyordun bu da bir nevi ban sebebidir. Şimdi PC'de oynayanlarla mı eşleşiyorsun bilmiyorum.

3-4 yıl önce BlueStacks'den oynadığın zaman Android'lerle eşleşiyordun bu da bir nevi ban sebebidir. Şimdi PC'de oynayanlarla mı eşleşiyorsun bilmiyorum.

Hocam bende eskiden emulatör kullanıyordumda şu an emulatör kullanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…