PUBG Mobile bilgisayarda donuyor

MURAT1406

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar cümleten, 2-3 gündür PUBG Mobile oynarken bilgisayar komple donuyor, ne yaptıysam bulamadım, yardımcı olabilecek var mı?

Sisteminiz yeterli olmayabilir. Ayrıca, PUBG Mobile'ın PC versiyonunda iğrenç bir optimizasyon sorunu var. 4060 i5 12. nesil PC de bile FPS dropları ve sürekli oyunun çökmesi sorununu yaşıyordum tuş baglarını saymıyorum bile PUBG Mobile emülatörde oynanmaz kaliteli bir emülatör görmedim onun yerine PUBG Steam önerebilirim

1660 ti ekran kartı 16 gb ram 2600x işlemci cok da kötü degil normalde yapmıyordu aksama kadar oynuyordum tık yoktu son 2-3 gündür oyunda donuyor ne yaptıysam bulamadım ama sadece pubg yapıyor bunu

oyunu sildim tekrar yükledim yine nafile anlamadım yardımcı olabilecek kimse var mı ?

facebook giriş sayfasında herhangi bir sıkıntı yok

sorun cözdüm bellek (ram) %100 olunca pc komple donuyor %40 oyuna giriyorum devamlı izledim bellek %100 olunca komple dondu daha önce hiç böyle birşey karşılaşmadım pubg mobile 2018 den bu yana oynuyorum ram 16 gb + 16 gb daha alsam sorun cözülür mü yoksa devam mı eder ?

Son düzenleme:
facebook giriş sayfasında herhangi bir sıkıntı yok

sorun cözdüm bellek (ram) %100 olunca pc komple donuyor %40 oyuna giriyorum devamlı izledim bellek %100 olunca komple dondu daha önce hiç böyle birşey karşılaşmadım pubg mobile 2018 den bu yana oynuyorum ram 16 gb + 16 gb daha alsam sorun cözülür mü yoksa devam mı eder ?
ramden oldugunu sanmıyorum

@MURAT1406 emulatorde RAM kisitlama varsa onu kullanin, eger RAM doluyorsa ve ondan dolayi kasiyorsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı