PUBG Mobile biter mi?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, iyi Sosyaller. Umarım iyisinizdir.

Biliyorum, şu oyun biter mi? Diye incelemek biraz saçma oluyor. Lakin sizlere sorum farklı şekilde.

Mobil tarafında hiç oyun oynamıyorum. En son 3-4 sene önce oynamıştım zaten. Son günlerde PUBG Mobile'ye kafayı taktım. İlk sezon, 7 yıllık bir hesabım var lâkin hiç para yatırmadım. Şimdi ise biraz yüksek meblağlarda para yatırıyorum ve profesyonel olarak oynamaya çalışıyorum. Çünkü zevk alıyorum.

Ama bu kadar emek edip oyun bozulursa olmaz. Zaten saçma saçma güncellemeler getiriyorlar lâkin hala popülerliği en üst seviyede mobil oyun. Sonunun Zula gibi olması biraz kötü gibi görünüyor. Öyle olursa hesapta elimde kalır.

Sizler neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler tamamen sosyal medya yönlendirmesi bir sabah bir bakmışsınız yeni bir oyun ortalığı kasıp kavuruyor PUBG'nin oyuncu sayısı düşmüş muhtemelen doğru orantılı olarak hesabın değeri de düşecektir illa bir gün gelecek PUBG de sönecek.

Bana sorarsanız oyun çoktan bitmiş bir oyun. Elinizdeki hesabı ne kadar iyi fiyata satabilirseniz sizin için karlı olur. Amacınız yatırmınızı geri almak değilde oyundan zevk almaksa (ki, bana sorarsanız 5dk maç bulmasını beklemenin neresi zevkli) ha o zaman size kalmış.

Herkesin görüşü değişir bu konuda kendimden örnek verirsem 3.sezondan 14.sezona kadar oynayıp bırakmıştım. Birçok kişide bu zamanlar bıraktı. Hile kullananların fazla olduğu için. Şu bir gerçek hiçbir oyun ilk çıktığı zamanlardaki oyuncu sayısını koruyamamıştır.

Çok nadir olarak gördüğüm kemik kitlesi olan oyunlardan birisi. Bu kemik kitle asla bırakmıyor ve sürekli oyuna para kazandırıyor bence bitmez. Benim peder bile her gün oynuyor oyun da hala aktif.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı