Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 408 Yer İstanbul 25 Mayıs 2021 #1 PUBG Mobile'ı BlueStacks'ten oynuyorum. Araştırdım fakat nasıl pencereden vs. atlanacağını ve bombalar arasında nasıl geçiş yapabileceğimi öğrenemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
PUBG Mobile'ı BlueStacks'ten oynuyorum. Araştırdım fakat nasıl pencereden vs. atlanacağını ve bombalar arasında nasıl geçiş yapabileceğimi öğrenemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Mayıs 2021 #2 Kendin tuş atayabilirsin. Yan çubukdaki pencereden klavyeye basarak ayarlıyabilirsin. Artı 0 Eksi
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 10 Ağustos 2022 #3 Silinen üye dedi: Araştırdım fakat nasıl pencereden vs. atlanacağını Genişletmek için tıkla... Boşluk tuşu ile yapılıyor. Silinen üye dedi: bombalar arasında nasıl geçiş yapabileceğimi öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Bunun içinse bombanın üstünde hangi tuş yazıyorsa ona basılı tutmanız gerekiyor. Son düzenleme: 17 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Araştırdım fakat nasıl pencereden vs. atlanacağını Genişletmek için tıkla... Boşluk tuşu ile yapılıyor. Silinen üye dedi: bombalar arasında nasıl geçiş yapabileceğimi öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Bunun içinse bombanın üstünde hangi tuş yazıyorsa ona basılı tutmanız gerekiyor.