G geo3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar PUBG Mobile'da görseldeki gibi diğer tuşlar aktif olarak çalışırken bomba tuşları gitti, bir daha düzeltemiyorum tüm ayarları sıfırlamama rağmen. Nasıl geri getirebilirim o tuş atamasını? Dosya Ekleri pubg.PNG 386,8 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar PUBG Mobile'da görseldeki gibi diğer tuşlar aktif olarak çalışırken bomba tuşları gitti, bir daha düzeltemiyorum tüm ayarları sıfırlamama rağmen. Nasıl geri getirebilirim o tuş atamasını?
Sayslowman Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 428 Çözümler 6 31 Ocak 2021 #2 Bende de aynı sorun var. Rp aldım bomba kaplamasını takınca harfler gözükmedi. Ama bomba kaplamasını çıkarınca gözüküyor. Artı 2 Eksi
Bende de aynı sorun var. Rp aldım bomba kaplamasını takınca harfler gözükmedi. Ama bomba kaplamasını çıkarınca gözüküyor.
KS KS G geo3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ocak 2021 #3 Sayslowman dedi: Bende de aynı sorun var. Rp aldım bomba kaplamasını takınca harfler gözükmedi. Ama bomba kaplamasını çıkarınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ben balkabağı kaplaması aldım ama envanterimde gözükmüyor. Normal bomba gözüküyor Artı 0 Eksi
Sayslowman dedi: Bende de aynı sorun var. Rp aldım bomba kaplamasını takınca harfler gözükmedi. Ama bomba kaplamasını çıkarınca gözüküyor. Genişletmek için tıkla... ben balkabağı kaplaması aldım ama envanterimde gözükmüyor. Normal bomba gözüküyor