4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 19 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, PUBG Mobile'da BP kasmak için güzel taktikler verir misiniz? Oyunda kalma süresi mi önemli yoksa kill almak mı? Taktiklerinizi yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, PUBG Mobile'da BP kasmak için güzel taktikler verir misiniz? Oyunda kalma süresi mi önemli yoksa kill almak mı? Taktiklerinizi yazarsanız sevinirim.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Nisan 2021 #2 Hocam ikisi de önemli. İlk 10'gir enerji ağrı kesici kullanın bayağı. Çok kil alman da iyi olur.
HAMZA AKMAN Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiğköfteci 19 Nisan 2021 #3 ID ver beraber rank kasalım.
Afobe Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #4 453476 dedi: Arkadaşlar merhaba, PUBG Mobile'da BP kasmak için güzel taktikler verir misiniz? Oyunda kalma süresi mi önemli yoksa kill almak mı? Taktiklerinizi yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ben eskiden oynıyodum kill alarak bp veriyo oyunda kalma süreside önemli ama oyundada kalmya bak kill almaydada çok kill alamzsan süreye oyna
453476 dedi: Arkadaşlar merhaba, PUBG Mobile'da BP kasmak için güzel taktikler verir misiniz? Oyunda kalma süresi mi önemli yoksa kill almak mı? Taktiklerinizi yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ben eskiden oynıyodum kill alarak bp veriyo oyunda kalma süreside önemli ama oyundada kalmya bak kill almaydada çok kill alamzsan süreye oyna