m4tehan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar papcide çok iyi hesabım vardı ama maalesef çalındı 1 sene oldu, hesaba ilk aldığım ucnin faturası bile var ama alamıyorum nasıl kurtaracağım? Her türlü kanıtım da var şikayet etsem PUBG Mobile şirketini kurtarabilir miyim ya? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025
Arkadaşlar papcide çok iyi hesabım vardı ama maalesef çalındı 1 sene oldu, hesaba ilk aldığım ucnin faturası bile var ama alamıyorum nasıl kurtaracağım? Her türlü kanıtım da var şikayet etsem PUBG Mobile şirketini kurtarabilir miyim ya?
queeferr Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Gerekli bilgiler elinde varsa kurtarabilirsin
m4tehan Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 queeferr dedi: Gerekli bilgiler elinde varsa kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis var, ama gerekliden kastığın.
queeferr dedi: Gerekli bilgiler elinde varsa kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Reis var, ama gerekliden kastığın.
S siyahkusak41 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 Eski UC yüklemelerinize ait dekont talep ediyorlar. Onları ulaştırman durumunda yardımcı olacaklardır.
Eski UC yüklemelerinize ait dekont talep ediyorlar. Onları ulaştırman durumunda yardımcı olacaklardır.