Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #1 Oyunum çok kasıyor ve config yapmak istiyorum. Fakat hesap BAN yer mi sormak istedim.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 1 Mart 2020 #2 Bildiğim kadarıyla yemezsin, yani oyun dosyalarıyla biraz oynamış oluyorsun ama bu senin haksız rekabet oluşturmanı sağlamıyor sonuç olarak, senin tercihin tabi.
Bildiğim kadarıyla yemezsin, yani oyun dosyalarıyla biraz oynamış oluyorsun ama bu senin haksız rekabet oluşturmanı sağlamıyor sonuç olarak, senin tercihin tabi.
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #3 Kibar Feyzo dedi: Oyunum çok kasıyor ve config yapmak istiyorum. Fakat hesap BAN yer mi sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanırsam artık evet ban yeniliyor.
Kibar Feyzo dedi: Oyunum çok kasıyor ve config yapmak istiyorum. Fakat hesap BAN yer mi sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sanırsam artık evet ban yeniliyor.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 1 Mart 2020 #4 Millet ban yersin diyor 1.5 yıldır ban yemedim . . Kibar Feyzo dedi: Oyunum çok kasıyor ve config yapmak istiyorum. Fakat hesap BAN yer mi sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir ?
Millet ban yersin diyor 1.5 yıldır ban yemedim . . Kibar Feyzo dedi: Oyunum çok kasıyor ve config yapmak istiyorum. Fakat hesap BAN yer mi sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir ?
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 1 Mart 2020 #5 CFG oyunun ayarlarının olduğu bölüm olduğu için normalde yememen lazım.
Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #6 Knoxwillage dedi: Millet ban yersin diyor 1.5 yıldır ban yemedim . . Cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla... Casper Via P2 (Aldığım güne lanet ediyorum)
Knoxwillage dedi: Millet ban yersin diyor 1.5 yıldır ban yemedim . . Cihaz nedir ? Genişletmek için tıkla... Casper Via P2 (Aldığım güne lanet ediyorum)
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Mart 2020 #7 Kibar Feyzo dedi: Casper VIA P2 (aldığım güne lanet ediyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam, kasması normal. Yeni bir telefon şart gibi.
Kibar Feyzo dedi: Casper VIA P2 (aldığım güne lanet ediyorum) Genişletmek için tıkla... Hocam, kasması normal. Yeni bir telefon şart gibi.
Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #8 Tarkan 1972 dedi: Hocam, kasması normal. Yeni bir telefon şart gibi. Genişletmek için tıkla... Root atsam da mi olmaz
Tarkan 1972 dedi: Hocam, kasması normal. Yeni bir telefon şart gibi. Genişletmek için tıkla... Root atsam da mi olmaz
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 7 Mart 2020 #9 Kibar Feyzo dedi: Root atsam da mi olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, root ile bir avantaj elde etmezsiniz FPS açısından.
Kibar Feyzo dedi: Root atsam da mi olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, root ile bir avantaj elde etmezsiniz FPS açısından.
Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2020 #10 Kaan Çağlayan dedi: Yok hocam, root ile bir avantaj elde etmezsiniz FPS açısından. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon almakta başka bir çözüm yok mudur?
Kaan Çağlayan dedi: Yok hocam, root ile bir avantaj elde etmezsiniz FPS açısından. Genişletmek için tıkla... Yeni telefon almakta başka bir çözüm yok mudur?