L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 Silinen üye dedi: Hocam farklı GFX'lerde denedim bazısı uygulama hatalı bazısı çalışmıyor Config nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz kasıyor mu? Yoksa 60 FPS oynamak için mi? Telefonunuz kasıyorsa başvurduğunuz başvuracağınız tüm yolları denedim haberiniz olsun hiçbiri kasmayı, takılmayı engellemiyor. Bir nebze azaltıyor sadece.
Silinen üye dedi: Hocam farklı GFX'lerde denedim bazısı uygulama hatalı bazısı çalışmıyor Config nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz kasıyor mu? Yoksa 60 FPS oynamak için mi? Telefonunuz kasıyorsa başvurduğunuz başvuracağınız tüm yolları denedim haberiniz olsun hiçbiri kasmayı, takılmayı engellemiyor. Bir nebze azaltıyor sadece.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #12 Pencere bakıcısı dedi: Jm tool ile bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam link atabilir misiniz? loladsamsns dedi: Telefonunuz kasıyor mu? Yoksa 60 FPS oynamak için mi? Telefonunuz kasıyorsa başvurduğunuz başvuracağınız tüm yolları denedim haberiniz olsun hiçbiri kasmayı, takılmayı engellemiyor. Bir nebze azaltıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 FPS de oynayamıyorum. 60 FPS de oynayabiliyordum bu sebepten 2 yıl oynayamadım şimdi tekrar deniyorum.
Pencere bakıcısı dedi: Jm tool ile bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam link atabilir misiniz? loladsamsns dedi: Telefonunuz kasıyor mu? Yoksa 60 FPS oynamak için mi? Telefonunuz kasıyorsa başvurduğunuz başvuracağınız tüm yolları denedim haberiniz olsun hiçbiri kasmayı, takılmayı engellemiyor. Bir nebze azaltıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 FPS de oynayamıyorum. 60 FPS de oynayabiliyordum bu sebepten 2 yıl oynayamadım şimdi tekrar deniyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #13 Play Store ilğinç bir şekilde kaldırılmış APK güvenilir link bırakiyim. Kennisgeving voor omleiding
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #14 Pencere bakıcısı dedi: Play Store ilğinç bir şekilde kaldırılmış. APK güvenilir link bırakiyim. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Hocam hangi indirme yerine basacağım.
Pencere bakıcısı dedi: Play Store ilğinç bir şekilde kaldırılmış. APK güvenilir link bırakiyim. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Hocam hangi indirme yerine basacağım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #15 Silinen üye dedi: Hocam hangi indirme yerine basacağım. Genişletmek için tıkla... Download APK olana.
Silinen üye dedi: Hocam hangi indirme yerine basacağım. Genişletmek için tıkla... Download APK olana.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #16 Pencere bakıcısı dedi: Download APK olana. Genişletmek için tıkla... Hocam GFX Custom'dan ayarlamaları yaptım back e bastım şimdi nereye basmam gerekiyor.
Pencere bakıcısı dedi: Download APK olana. Genişletmek için tıkla... Hocam GFX Custom'dan ayarlamaları yaptım back e bastım şimdi nereye basmam gerekiyor.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 14 Kasım 2023 #17 Silinen üye dedi: Hocam GFX Custom'dan ayarlamaları yaptım back e bastım şimdi nereye basmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun depolamasını temizlemek gerekiyordu sanırsam Xiaomi cihazlarda öyle hatırlıyorum siz YouTube araştırıp bakın.
Silinen üye dedi: Hocam GFX Custom'dan ayarlamaları yaptım back e bastım şimdi nereye basmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun depolamasını temizlemek gerekiyordu sanırsam Xiaomi cihazlarda öyle hatırlıyorum siz YouTube araştırıp bakın.