Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar kasmaları azaltmak için kullandığım configlerin çözünürlükleri olmuyor. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar kasmaları azaltmak için kullandığım configlerin çözünürlükleri olmuyor. Nasıl yapabilirim?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 21 Aralık 2020 #2 Emülatör mü yoksa telefondan mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Ersin5838 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #3 ForAnAngeL dedi: Emülatör mü yoksa telefondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon. Bu arralar dosyaları bilgisayar üzerinden aktarıyorum bu neden olabilir mi? Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Emülatör mü yoksa telefondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon. Bu arralar dosyaları bilgisayar üzerinden aktarıyorum bu neden olabilir mi?
Nizamettin4 Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #4 Arkadaşlar tabletime Config yapıyorum aynı FPS'i veriyor. Aynı cihaz arkadaşımda var, aynı Config'i onda yapıyorum, oluyor. Neden bende olamiyor? PUBG Mobile oyun. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar tabletime Config yapıyorum aynı FPS'i veriyor. Aynı cihaz arkadaşımda var, aynı Config'i onda yapıyorum, oluyor. Neden bende olamiyor? PUBG Mobile oyun.