PUBG Mobile DirectX mi yoksa OpenGL mi?

Oguzxyeu

Yoctopat
Daha fazla  
PUBG Mobile'de OpenGL yaptığımda oyunda kalabalik harici az kasma olduğu ve goruntu kalitesi dusuk olmasi yakinda adamla fighta girdiginde mermi gitmiyormus gibi.
DirectX yaptığımda kalabalikta bazen ara sıra kasma olup yakin fighte hiçbir sorun yok merminin gittigini gorebiliyosun. Oyun akıyor. DirectX oynamak istiyorum ama emulatorde islemciyi 8 yaptığımda kasiyor. Ayarini cözemedim. NVIDIA ayarlari komple kalitede ayarlari iyi bilen yardimci olursa sevinirim.

Sistem.
RTX 2080 Super.
i7 10700K.
32 GB RAM.

Ayarlar bu sekilde directx te kasmamasi icin ne tür ayar yapilabilir nasil duzeltilebilir

Dosya Ekleri

• 20250413_233347.jpg
    145,1 KB · Görüntüleme: 37
directx de siyah ekran sorunu vardı sanırım otomatiğe al en iyisi

directx de siyah ekran sorunu vardı sanırım otomatiğe al en iyisi
Siyah ekran sorunu yok ama islemcide iyi emulator ayarlarindan dolayimi bilmiyorum 120 fps sorun yoktu su gibi akiyodu 90 fps oynuyom bazen kasiyo takiliyo bu sorunu cozemedim

Siyah ekran sorunu yok ama islemcide iyi emulator ayarlarindan dolayimi bilmiyorum 120 fps sorun yoktu su gibi akiyodu 90 fps oynuyom bazen kasiyo takiliyo bu sorunu cozemedim
Vede islemciyi otomatikte kullaniyom 8 cekirdeğin hepsini verdiğimde daha cok kasiyo

Son düzenleme:
32 bit mi indirdin

Siyah ekran sorunu var ağaçlar falan kararıyor OpenGL'de kasıyor ya GameLoop'u silin ya otomatiğe alın.

32 bit mi indirdin
Evet 64 biti bilmiyorum ve daha cok kasiyo diyolar gameloop yazip indirmistim

Siyah ekran sorunu var ağaçlar falan kararıyor OpenGL'de kasıyor ya GameLoop'u silin ya otomatiğe alın.
Bende oyle sorun yok ama 90 fps gectigim icin kasiyor cozum bulamadim emulator ayarini yapamadim

Evet 64 biti bilmiyorum ve daha cok kasiyo diyolar gameloop yazip indirmistim

Bende oyle sorun yok ama 90 fps gectigim icin kasiyor cozum bulamadim emulator ayarini yapamadim
Bana çozum yolu bulabilecek yardim edebilecek birisi lazim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…