Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba PUBG mobilde bazen PC'den bir ses geliyor ve oyun donuyor nedeni nedir?
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #11 Berat Çelik dedi: Zaten DirectX akıcı ve 90 FPS'e aldım diğerleri otomatikte. GameLoop kullanıyorum. Android kurmak ne demek? Genişletmek için tıkla... Windows nasıl kuruyorsan android öyle kuruyorsun.Kurduktan sonra bilgisayar açıldığında sana soruyor android mi açayım Windows mu açayım diye.Android Os'ları araştır indir zor bir şey değildi. Artı 0 Eksi
Berat Çelik dedi: Zaten DirectX akıcı ve 90 FPS'e aldım diğerleri otomatikte. GameLoop kullanıyorum. Android kurmak ne demek? Genişletmek için tıkla... Windows nasıl kuruyorsan android öyle kuruyorsun.Kurduktan sonra bilgisayar açıldığında sana soruyor android mi açayım Windows mu açayım diye.Android Os'ları araştır indir zor bir şey değildi.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 Berat Çelik dedi: Orijinal değilmi GameLoop orijinali diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinali Tencent Gaming Buddy olması lazım.Yanlış biliyorsam düzeltin. Artı 0 Eksi
Berat Çelik dedi: Orijinal değilmi GameLoop orijinali diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinali Tencent Gaming Buddy olması lazım.Yanlış biliyorsam düzeltin.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #13 rickrollin dedi: Orijinali Tencent Gaming Buddy olması lazım.Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Bende orijinali gameloop diye biliyorum Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Orijinali Tencent Gaming Buddy olması lazım.Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... Bende orijinali gameloop diye biliyorum
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #14 Schumacher dedi: Bende orijinali gameloop diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon GameLoop zaten onu açıyormuş. PUBG Mobile (GameLoop) (Windows) Artı 0 Eksi
Schumacher dedi: Bende orijinali gameloop diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon GameLoop zaten onu açıyormuş. PUBG Mobile (GameLoop) (Windows)
KS KS Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 17 Mayıs 2021 #15 rickrollin dedi: Orijinali Tencent Gaming buddy olması lazım. Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming buddy diyordu. Genişletmek için tıkla... Tencent Gaming buddy yazınca GameLoop çıkıyor zaten Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Orijinali Tencent Gaming buddy olması lazım. Yanlış biliyorsam düzeltin. Genişletmek için tıkla... rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming buddy diyordu. Genişletmek için tıkla... Tencent Gaming buddy yazınca GameLoop çıkıyor zaten
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #16 Berat Çelik dedi: Tencent Gaming buddy yazınca GameLoop çıkıyor zaten Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman BIOS dan sanallaştırma açın. Emulator PUBG Mobile donuyor Artı 0 Eksi
Berat Çelik dedi: Tencent Gaming buddy yazınca GameLoop çıkıyor zaten Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman BIOS dan sanallaştırma açın. Emulator PUBG Mobile donuyor
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #17 rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. Hocam pardon GameLoop zaten onu açıyormuş. PUBG Mobile (GameLoop) (Windows) Genişletmek için tıkla... tencent galiba gameloop oldu. Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Hocam Webtekno'nun yazısında Tencent Gaming Buddy diyordu. Hocam pardon GameLoop zaten onu açıyormuş. PUBG Mobile (GameLoop) (Windows) Genişletmek için tıkla... tencent galiba gameloop oldu.
KS KS Berat Çelik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 144 17 Mayıs 2021 #18 rickrollin dedi: Hocam o zaman BIOS'dan sanallaştırma açın. Emulator PUBG Mobile donuyor Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ilginiz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
rickrollin dedi: Hocam o zaman BIOS'dan sanallaştırma açın. Emulator PUBG Mobile donuyor Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ilginiz için teşekkürler.