sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 31 Ocak 2020 #1 Merhaba CS:GO'da 270-280 FPS alırken PUBG Mobile 20-30 FPS düşüyor nedendir bu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Ocak 2020 #2 Emülatör ayarlarını değistirip deneyin. Çozünürlügü 720p yapın, diretx opengl içeren ayarları değiştirip deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Emülatör ayarlarını değistirip deneyin. Çozünürlügü 720p yapın, diretx opengl içeren ayarları değiştirip deneyin bir de.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.065 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 31 Ocak 2020 #3 DirectX yerine OpenGL seçin düzelecektir muhtemelen. Artı 0 Eksi
KS KS sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 31 Ocak 2020 #4 denedim hala aynı emülator gameloop yardım edin lütfen Artı 0 Eksi
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Ocak 2020 #5 Gameloop u sağ tık yapıp kullandığın ekran kartı ile aç. Belki CPU daki ile açıyordur. Artı 0 Eksi
KS KS sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 31 Ocak 2020 #6 nasıl yani anlamadım sağ tık yapınca öyle bir seçenek gelmiyor. Artı 0 Eksi
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Ocak 2020 #7 Latop kullananlarda oluyor. Şu videoya bakınız, anlatmak istediğim olay; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Latop kullananlarda oluyor. Şu videoya bakınız, anlatmak istediğim olay; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 31 Ocak 2020 #8 hocam masaüstü kullanıyorum ama olmadı yada ben yapamadım ya mfgsivaas5880 dedi: Latop kullananlarda oluyor. Şu videoya bakınız, anlatmak istediğim olay; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam kare hızını en yüksek yaptım ve oldu yardımlarınız için sağolun.. Son düzenleme: 31 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
hocam masaüstü kullanıyorum ama olmadı yada ben yapamadım ya mfgsivaas5880 dedi: Latop kullananlarda oluyor. Şu videoya bakınız, anlatmak istediğim olay; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam kare hızını en yüksek yaptım ve oldu yardımlarınız için sağolun..
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 31 Ocak 2020 #9 sistemdeneme dedi: hocam masaüstü kullanıyorum ama olmadı yada ben yapamadım ya hocam kare hızını en yüksek yaptım ve oldu yardımlarınız için sağolun.. Genişletmek için tıkla... Şu an çalışmayan cihazın çalışmama sebebinin prize takmamak olduğunu yaşamış gibi oldum. O aklımdan hep gitmiş. Artı 0 Eksi
sistemdeneme dedi: hocam masaüstü kullanıyorum ama olmadı yada ben yapamadım ya hocam kare hızını en yüksek yaptım ve oldu yardımlarınız için sağolun.. Genişletmek için tıkla... Şu an çalışmayan cihazın çalışmama sebebinin prize takmamak olduğunu yaşamış gibi oldum. O aklımdan hep gitmiş.
KS KS sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 31 Ocak 2020 #10 mfgsivaas5880 dedi: Şu an çalışmayan cihazın çalışmama sebebinin prize takmamak olduğunu yaşamış gibi oldum. O aklımdan hep gitmiş. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok hocam yardımlarınız yeter teşekkürler tekrardan Artı 0 Eksi
mfgsivaas5880 dedi: Şu an çalışmayan cihazın çalışmama sebebinin prize takmamak olduğunu yaşamış gibi oldum. O aklımdan hep gitmiş. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok hocam yardımlarınız yeter teşekkürler tekrardan