PUBG Mobile ekranda tuş izi

ROS`[Merve]Major

Centipat
Merhabalar telefonum Huawei Mate 20 Lite PUBG Mobile oynadım ve oyundan çıktım YouTube'ye gireyim dedim ve girdim video izliyordum ekranı tam ekran yaptım ve PUBG Mobile'nin tuşları YouTube'deki ekranda beliriyor. Sol altta çanta ortada silahlar sağ üstte harita gibi şeyler gri renkte. Bunun çözümü var mı, bilen biri var mı? Ya da telefonun ekranından mı kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bu sorunun çözümü var mı varsa nereden ulaşabilirim?

Tek çözümü garanti kapsamında ise ekranı değiştirmek. Ekran parlaklığını fazla açmamak, koyu renkte klavye, duvar kağıdı kullanmak, sürekli aynı ekranda kalmamak gibi geçici çözümler öneriliyor.

Birkaç kere garantinin yeni alınan telefonlar haricinde ilgilenmediğini görmüştüm ama her türlü ekran değişimi yapılır.

Mate 20 Lite modellerinde kronik bir sorun olan Ghost Screen olmuş ekranınız. Garantisi var ise vermenizi öneririm. Donanım ile alakalı sorun olduğundan garanti kapsamında değiştireceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…