PUBG Mobile emülatör 90 FPS

guneyinkrali

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.

Arkadaşlar, benim sorunum şu şekilde GameLoop'u ilk kurup 90 FPS yapıyorum. Her şey çok güzel, bilgisayarı kapatıp açınca 60'ı geçmiyor. Nadiren 65 falan oluyor. Sonrasında ne yaptıysam 90 FPS olmuyor. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Adam sorununu çözmek için geliyor ve en ufak bir yazım hatasında ceza yiyor. Belki kurallardan haberdar değil, neden hemen ceza veriyorsunuz ki? Bu arada moderatörlerin işine gelmeyen mesajları silmesi de bayağı iyiymiş. Forumun ne kadar düzgün(!) insanların elinde olduğunu görüyoruz.

Adam sorununu çözmek için geliyor ve en ufak bir yazım hatasında ceza yiyor. Belki kurallardan haberdar değil, neden hemen ceza veriyorsunuz ki? Bu arada moderatörlerin işine gelmeyen mesajları silmesi de bayağı iyiymiş. Forumun ne kadar düzgün(!) insanların elinde olduğunu görüyorm
Merhaba yanımda olduğun için teşekkür ederim açıkçası bende şaşırdım
Hocam acelen yoksa akşam 10 gibi DC gel sana ekran paylaşırız kolay bir şekilde yaparsın.
Merhaba acelem yok desteğin çok teşekkür ederim 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı