mevlüt011 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 63 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2019 #1 Öncelikle "Process Hacker 2" adlı programı indiriyoruz. Programı kurdukdan sonra "sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıyoruz" Ve arama kısmına "aow" yazıyoruz. Arama sonunda program "aow.exe" diye bi uygulama bulacak. Bu uygulamaya sağ tıklayıp "Terminate" diyoruz. İşlem tamam ileri zamanlarda yine aynı hatayı alırsanız aynı işlemleri tekrarlayın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2019
Öncelikle "Process Hacker 2" adlı programı indiriyoruz. Programı kurdukdan sonra "sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıyoruz" Ve arama kısmına "aow" yazıyoruz. Arama sonunda program "aow.exe" diye bi uygulama bulacak. Bu uygulamaya sağ tıklayıp "Terminate" diyoruz. İşlem tamam ileri zamanlarda yine aynı hatayı alırsanız aynı işlemleri tekrarlayın.
mevlüt011 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 63 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #3 Ahmet ugurr dedi: Bende aow yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... yönetici olarak çalıştırdınmı
Ahmet ugurr dedi: Bende aow yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... yönetici olarak çalıştırdınmı
Ahmet ugurr Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 13 30 Nisan 2019 #4 Sorunu buldum Advances System care programı ile düzeltme yapınca oyun açılmıyor bir de dns ayarladım düzeldi.
Sorunu buldum Advances System care programı ile düzeltme yapınca oyun açılmıyor bir de dns ayarladım düzeldi.
mevlüt011 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 63 Yer Adana, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #5 Ahmet ugurr dedi: Sorunu buldum Advances System care programı ile düzeltme yapınca oyun açılmıyor bir de dns ayarladım düzeldi. Genişletmek için tıkla... nasıl yani biraz açıklayıcı yazarmısın
Ahmet ugurr dedi: Sorunu buldum Advances System care programı ile düzeltme yapınca oyun açılmıyor bir de dns ayarladım düzeldi. Genişletmek için tıkla... nasıl yani biraz açıklayıcı yazarmısın
Ahmet ugurr Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 13 6 Mayıs 2019 #6 Ben Adavanced System Care programını kullanıyorum programdan düzeltme yapınca oyun açılmıyordu. Düzeltme yapmamaya başladım artık açılıyor. Bir de dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım giriyorum.
Ben Adavanced System Care programını kullanıyorum programdan düzeltme yapınca oyun açılmıyordu. Düzeltme yapmamaya başladım artık açılıyor. Bir de dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım giriyorum.