Dahili Ekran Kartına Öncelik: Açık olsun.
RAM: 4 GB(Takılma olur ise biraz azaltın.)
Çözünürlük: 1280x720 ideal.
DPI: 240 ideal performans etkisi olmaz.
İyi gibi duruyor sorun çıkarsa yazmayı unutmayın.
Dahili Ekran Kartına Öncelik: Açık olsun.
RAM: 4 GB(Takılma olur ise biraz azaltın.)
Çözünürlük: 1280x720 ideal.
DPI: 240 ideal performans etkisi olmaz.
İyi gibi duruyor sorun çıkarsa yazmayı unutmayın.
Çok teşekkür ediyorum hocam deneyip gece haber veririm iyi yada kötü. Yalnız sadece 1080p oynayabilirim ya 720p çok kötü oluyor. Onu 1080p yapsam olmaz mı?
DPI 240 nedir hocam mouse ile ilgili mi?
Birde RAM konusunda takılma olması halinde azaltın demişsiniz peki ama azaltınca mesela 3 daha çok kasmaz mı?
Çok teşekkür ediyorum hocam deneyip gece haber veririm iyi yada kötü. Yalnız sadece 1080p oynayabilirim ya 720p çok kötü oluyor. Onu 1080p yapsam olmaz mı?
DPI 240 nedir hocam mouse ile ilgili mi?
Birde RAM konusunda takılma olması halinde azaltın demişsiniz peki ama azaltınca mesela 3 daha çok kasmaz mı?
DPI oyunda menü büyüklüğüdür.
İsterseniz 1080p yapın sorun olmaz.
Sisteminiz 5 GB RAM kullansa 3 GB boş yer kalır siz 4 GB kullanmaya kalkışırsanız yeterli alan olmadığı için daha fazla takılma ve donma olur.
Sisteminiz 5 GB RAM kullansa 3 GB boş yer kalır siz 4 GB kullanmaya kalkışırsanız yeterli alan olmadığı için daha fazla takılma ve donma olur.
Hocam dediğiniz gibi yaptım şuan çok iyi 45-55 FPS veriyor 1080p bence yeterli.
Fakat iki sorum olacak.
1: Bios tan işlemcinin sanallaştırma teknolojisini açmam gerekiyor mu? Şuan bende kapalı ve 50 FPS. Yani açmam şart mı gerek var mı?
2: Hocam birde sanki render problemi var bende ya. Yani böyle haritanın uzak veya orta yerleri gidip gidip geliyor o nasıl düzeltilir.