C cobaniko Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Merhaba. PUBG Mobile'i bilgisayarda oynamak istiyorum sağlam güzel bir emulatör var mıdır buna uygun yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. PUBG Mobile'i bilgisayarda oynamak istiyorum sağlam güzel bir emulatör var mıdır buna uygun yardımcı olabilir misiniz?
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 638 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 cobaniko dedi: Merhaba. PUBG Mobile'i bilgisayarda oynamak istiyorum sağlam güzel bir emulatör var mıdır buna uygun yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop ve BlueStacks 5
cobaniko dedi: Merhaba. PUBG Mobile'i bilgisayarda oynamak istiyorum sağlam güzel bir emulatör var mıdır buna uygun yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... GameLoop ve BlueStacks 5
C cobaniko Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 yusufselim766 dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... yusufselim766 dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... Nasıl kanka peki şu BlueStacks saçmalığı gibi değil değil mi?
yusufselim766 dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... yusufselim766 dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... Nasıl kanka peki şu BlueStacks saçmalığı gibi değil değil mi?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.888 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 GameLoop dışında diğer emülatörler PUBG için güzel değil.
C cobaniko Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 False Savior dedi: GameLoop ve BlueStacks 5 Genişletmek için tıkla... Önceden bluestacksten oynadım da pek verim alamadım PC'ye falan zararları var deniliyor.
False Savior dedi: GameLoop ve BlueStacks 5 Genişletmek için tıkla... Önceden bluestacksten oynadım da pek verim alamadım PC'ye falan zararları var deniliyor.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 638 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 cobaniko dedi: Önceden bluestacksten oynadım da pek verim alamadım PC'ye falan zararları var deniliyor. Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir zarar görmedim hocam gayet de düzgün oynadım ama siz yine de GameLoop kullanın.
cobaniko dedi: Önceden bluestacksten oynadım da pek verim alamadım PC'ye falan zararları var deniliyor. Genişletmek için tıkla... Ben herhangi bir zarar görmedim hocam gayet de düzgün oynadım ama siz yine de GameLoop kullanın.
C cobaniko Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #8 DaisakuKuze dedi: GameLoop dışında diğer emülatörler PUBG için güzel değil. Genişletmek için tıkla... PC'ye herhangi bir zararı var mı hocam. False Savior dedi: Ben herhangi bir zarar görmedim hocam gayet de düzgün oynadım ama siz yine de GameLoop kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
DaisakuKuze dedi: GameLoop dışında diğer emülatörler PUBG için güzel değil. Genişletmek için tıkla... PC'ye herhangi bir zararı var mı hocam. False Savior dedi: Ben herhangi bir zarar görmedim hocam gayet de düzgün oynadım ama siz yine de GameLoop kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.888 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #9 cobaniko dedi: PC'ye herhangi bir zararı var mı hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
cobaniko dedi: PC'ye herhangi bir zararı var mı hocam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2025 #10 GameLoop. PUBG için resmi bir emülatör haliyle en temizi ve rahatı da o.