Çözüldü PUBG Mobile Emülatör tuşu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Skytraz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
APU sistem
Anakart
Aklımda Değil
İşlemci
Ryzen 3 2200G
Merhabalar. Forumda çok konu olduğunun farkındayım fakat dediğiniz işlemlerin hepsini yaptım, sorunum hala düzelmedi. Neler yapabilirim?

Çözünürlük: 1280x1024.

Çözüm
Tuş sorunu yaşıyorsan kaynak paketlerinin hepsini indirmen lazım yoksa sıkıntı yaşatıyor. Eğer hepsini indirmişsen de ayarlardan Smart Key'leri seçerek deneyeceksin. Hangi tuşu basarken sorun yaşıyorsun konuda açıklama yok.
Tuş sorunu yaşıyorsan kaynak paketlerinin hepsini indirmen lazım yoksa sıkıntı yaşatıyor. Eğer hepsini indirmişsen de ayarlardan Smart Key'leri seçerek deneyeceksin. Hangi tuşu basarken sorun yaşıyorsun konuda açıklama yok.

Çözüm

Hocam bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor dürbün açamıyorum mesela.

Emülatörde oyundayken F11'e bastıktan sonra sağda klavye ayarları tuşu var ona basıp sıfırla yaptıktan sonra sağ üst köşede Smart Key 720p, Smart key 1080p falan var onları seçerek denemen lazım. Bunlarla da çözülmezse emülatör ayarlarından çözünürlük değiştirerek dene bununla da çözülmezse en son çare emülatörü komple sil oyunu yeniden yükle. Ama kaynak paketlerinin indirilmiş olduğundan emin ol oyun içerisindeki paketler var ya onlar inmediyse tuş sorunu oluyor.

Son düzenleme:

Deniyip yazacağım teşekkürler.

Bunlar yeterli değilmi bunları yüklemiştim.

Sorun düzelmedi.
Sorun düzelmedi bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• kydk.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 155
  • kynk.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…