OmerUtku Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #1 PUBG Mobile'i emülatörden indirip eşleşme yapmaya çalışınca eşleşmiyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2025
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.245 Makaleler 4 Çözümler 26 13 Kasım 2025 #2 OmerUtku dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirip eşleşme yapmaya çalışınca eşleşmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi emülatör ve hangi haritada oynamaya çalışıyorsun. Artı 0 Eksi
OmerUtku dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirip eşleşme yapmaya çalışınca eşleşmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi emülatör ve hangi haritada oynamaya çalışıyorsun.
KS KS OmerUtku Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #3 Mantar09 dedi: Hangi emülatör ve hangi haritada oynamaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... GameLoop ve bluestacksten denedim ikisinde de olmadı Erangel livik falan bir sürü haritada denedim. Artı 0 Eksi
Mantar09 dedi: Hangi emülatör ve hangi haritada oynamaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... GameLoop ve bluestacksten denedim ikisinde de olmadı Erangel livik falan bir sürü haritada denedim.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.245 Makaleler 4 Çözümler 26 13 Kasım 2025 #4 OmerUtku dedi: GameLoop ve bluestacksten denedim ikisinde de olmadı Erangel livik falan bir sürü haritada denedim. Genişletmek için tıkla... Bende GameLoop'tan oynuyorum livik etkinlikli falan buluyor etkinliksiz bulmuyor sadece onu da akşamları buluyor. Artı 0 Eksi
OmerUtku dedi: GameLoop ve bluestacksten denedim ikisinde de olmadı Erangel livik falan bir sürü haritada denedim. Genişletmek için tıkla... Bende GameLoop'tan oynuyorum livik etkinlikli falan buluyor etkinliksiz bulmuyor sadece onu da akşamları buluyor.
KS KS OmerUtku Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #5 Mantar09 dedi: Bende GameLoop'tan oynuyorum livik etkinlikli falan buluyor etkinliksiz bulmuyor sadece onu da akşamları buluyor. Genişletmek için tıkla... Her saatte denedim ya bir çözümü yok mu? Artı 0 Eksi
Mantar09 dedi: Bende GameLoop'tan oynuyorum livik etkinlikli falan buluyor etkinliksiz bulmuyor sadece onu da akşamları buluyor. Genişletmek için tıkla... Her saatte denedim ya bir çözümü yok mu?
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.461 Çözümler 5 13 Kasım 2025 #6 OmerUtku dedi: Her saatte denedim ya bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Sil tekrar yükle. Artı 0 Eksi