Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 20 Aralık 2023 #1 PUBG Mobile'de emulatoru gizlemenin bir yolu var mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Aralık 2023 #2 Kimden? Artı 0 Eksi
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 Hocam bilgisayara direkt Android kursanız gizlenir aslında. Sanal makinede Android çalıştırsanız da olur gibi. Artı 0 Eksi
Hocam bilgisayara direkt Android kursanız gizlenir aslında. Sanal makinede Android çalıştırsanız da olur gibi.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 Mobil oyuncularıyla eşleşmek mi istiyorsunuz? Ben bir şey anlamadım bundan. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Aralık 2023 #5 iUgur dedi: Mobil oyuncularıyla eşleşmek mi istiyorsunuz? Ben bir şey anlamadım bundan. Genişletmek için tıkla... Var bir çakallık çıkar yakında kokusu Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Mobil oyuncularıyla eşleşmek mi istiyorsunuz? Ben bir şey anlamadım bundan. Genişletmek için tıkla... Var bir çakallık çıkar yakında kokusu
Muhammed 52735 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 Emre.wtd dedi: PUBG Mobile'de emulatoru gizlemenin bir yolu var mi? Genişletmek için tıkla... Emulator sunucusu değil de mobil sunucusunda oynamak istiyorsan emulator dosyalarında bazı değişiklikler ile mobil sunucusunda rahatlıkla oynarsın. Artı 0 Eksi
Emre.wtd dedi: PUBG Mobile'de emulatoru gizlemenin bir yolu var mi? Genişletmek için tıkla... Emulator sunucusu değil de mobil sunucusunda oynamak istiyorsan emulator dosyalarında bazı değişiklikler ile mobil sunucusunda rahatlıkla oynarsın.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Aralık 2023 #7 Muhammed 52735 dedi: Emulator sunucusu değil de mobil sunucusunda oynamak istiyorsan emulator dosyalarında bazı değişiklikler ile mobil sunucusunda rahatlıkla oynarsın. Genişletmek için tıkla... O iş sakat hocam ban riski olabilir 10 yıllık Artı 0 Eksi
Muhammed 52735 dedi: Emulator sunucusu değil de mobil sunucusunda oynamak istiyorsan emulator dosyalarında bazı değişiklikler ile mobil sunucusunda rahatlıkla oynarsın. Genişletmek için tıkla... O iş sakat hocam ban riski olabilir 10 yıllık
KS KS Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 20 Aralık 2023 #8 iUgur dedi: Mobil oyuncularıyla eşleşmek mi istiyorsunuz? Ben bir şey anlamadım bundan. Genişletmek için tıkla... PALOT ELAMDAR dedi: Var bir çakallık çıkar yakında kokusu Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde pc"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Mobil oyuncularıyla eşleşmek mi istiyorsunuz? Ben bir şey anlamadım bundan. Genişletmek için tıkla... PALOT ELAMDAR dedi: Var bir çakallık çıkar yakında kokusu Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde pc"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #9 Emre.wtd dedi: Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde PC"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu Genişletmek için tıkla... Ban riskini göze alıyorsanız program ile yapılabiliyor O, bence sizin arkadaşlarınız kötü oynuyorda bahaneleri bu. Artı 0 Eksi
Emre.wtd dedi: Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde PC"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu Genişletmek için tıkla... Ban riskini göze alıyorsanız program ile yapılabiliyor O, bence sizin arkadaşlarınız kötü oynuyorda bahaneleri bu.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Aralık 2023 #10 Emre.wtd dedi: Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde PC"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Bazı emülatörler var mobil olarak algılıyor ama ya optimizasyonu berbat ya da riski var. Artı 0 Eksi
Emre.wtd dedi: Arkadaşlarıma oynuyorum ama onlar mobilde PC"dekiler çok güçlü oluyor onlara göre benım telefon da acmıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Bazı emülatörler var mobil olarak algılıyor ama ya optimizasyonu berbat ya da riski var.