theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Mayıs 2020 #1 PUBG Mobile'i emülatörden indirdiğimde mobilden oynayan arkadaşım benimle girebilir mi?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2020 #2 Girebilir bu arada gameloop tercih ederim emülatörü. Artı 0 Eksi
KS KS theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Mayıs 2020 #3 tarikk78 dedi: Girebilir bu arada gameloop tercih ederim emülatörü. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz. Cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
tarikk78 dedi: Girebilir bu arada gameloop tercih ederim emülatörü. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz. Cevabınız için teşekkür ederim.
Tolga Gaming Kilopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Malatya, Battalgazi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2020 #4 theysleptonme10times dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirdiğimde mobilden oynayan arkadaşım benimle girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu mumkun. Isterseniz gameloop veya BlueStacks kullanabilirsiniz fakat BlueStacks bence daha hizli ve pratik. Artı 0 Eksi
theysleptonme10times dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirdiğimde mobilden oynayan arkadaşım benimle girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu mumkun. Isterseniz gameloop veya BlueStacks kullanabilirsiniz fakat BlueStacks bence daha hizli ve pratik.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #5 theysleptonme10times dedi: Link verebilir misiniz. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... link derken neyi kastettiğinizi anlayamadım ama galiba gameloop linki istediniz buyurun : PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop (Tencent Gaming Buddy) Artı 0 Eksi
theysleptonme10times dedi: Link verebilir misiniz. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... link derken neyi kastettiğinizi anlayamadım ama galiba gameloop linki istediniz buyurun : PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop (Tencent Gaming Buddy)
KS KS theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #6 Tolga Gaming dedi: Evet bu mumkun. Isterseniz gameloop veya BlueStacks kullanabilirsiniz fakat BlueStacks bence daha hizli ve pratik. Genişletmek için tıkla... Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı? Artı 0 Eksi
Tolga Gaming dedi: Evet bu mumkun. Isterseniz gameloop veya BlueStacks kullanabilirsiniz fakat BlueStacks bence daha hizli ve pratik. Genişletmek için tıkla... Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 25 Mayıs 2020 #7 theysleptonme10times dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirdiğimde mobilden oynayan arkadaşım benimle girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum arkadaşınla girsen bile karşıdaki kişiler pc oyuncuları olacaktır. Artı 0 Eksi
theysleptonme10times dedi: PUBG Mobile'i emülatörden indirdiğimde mobilden oynayan arkadaşım benimle girebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum arkadaşınla girsen bile karşıdaki kişiler pc oyuncuları olacaktır.
KS KS theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #8 333657 dedi: Yapamazsın diye biliyorum arkadaşınla girsen bile karşıdaki kişiler pc oyuncuları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı? Yani kendi emülatörünü kullanabilirim yani? Artı 0 Eksi
333657 dedi: Yapamazsın diye biliyorum arkadaşınla girsen bile karşıdaki kişiler pc oyuncuları olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı? Yani kendi emülatörünü kullanabilirim yani?
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 25 Mayıs 2020 #9 theysleptonme10times dedi: Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı? Yani kendi emülatörünü kullanabilirim yani? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin tabii. Artı 0 Eksi
theysleptonme10times dedi: Peki kendi emülatörünü kullansam? Olmaz mı? Yani kendi emülatörünü kullanabilirim yani? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin tabii.
KS KS theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #10 333657 dedi: Kullanabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat arkadaşlık aramasında bulmadım ne yapmalıyım? tarikk78 dedi: Girebilir bu arada gameloop tercih ederim emülatörü. Genişletmek için tıkla... Gameloopdan denedim fakat Google hesabımla giremiyorum ve arkadaşlarımı da bulamıyorum arkdaş aramasında. Son düzenleme: 25 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
333657 dedi: Kullanabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat arkadaşlık aramasında bulmadım ne yapmalıyım? tarikk78 dedi: Girebilir bu arada gameloop tercih ederim emülatörü. Genişletmek için tıkla... Gameloopdan denedim fakat Google hesabımla giremiyorum ve arkadaşlarımı da bulamıyorum arkdaş aramasında.