Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.627 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #11 friedkin dedi: GameLoop'dan değil galiba, başka emülatörlede oyun inmiyor. Direk cepten denemedim, deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim yükleniyor. Farklı emulatörlerde de denedim. MEmu, Nox, BlueStacks emulatörlerde denedim çalışıyor. Ama hiçbiri GameLoop kadar op değil.
friedkin dedi: GameLoop'dan değil galiba, başka emülatörlede oyun inmiyor. Direk cepten denemedim, deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... Denedim yükleniyor. Farklı emulatörlerde de denedim. MEmu, Nox, BlueStacks emulatörlerde denedim çalışıyor. Ama hiçbiri GameLoop kadar op değil.
F friedkin Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 199 23 Nisan 2021 #12 Ersin Zr dedi: Denedim yükleniyor. Farklı emulatörlerde de denedim. MEmu, Nox, BlueStacks emulatörlerde denedim çalışıyor. Ama hiçbiri GameLoop kadar op değil. Genişletmek için tıkla... Eskiden değil şuandan bahsediyoruz, şu an başka emülatörlerle PUBG Mobile açılıyor mu?
Ersin Zr dedi: Denedim yükleniyor. Farklı emulatörlerde de denedim. MEmu, Nox, BlueStacks emulatörlerde denedim çalışıyor. Ama hiçbiri GameLoop kadar op değil. Genişletmek için tıkla... Eskiden değil şuandan bahsediyoruz, şu an başka emülatörlerle PUBG Mobile açılıyor mu?