PUBG Mobile Emulator Guncelleme Sorunu

Alican Cantütek

Hectopat
Selamlar, iyi günler. Yeni çıkan 0.12 sürümüne geçiş yapamıyorum. Telefonumdan güncelleme yaptım fakat emulatorden olmuyor. İnternette bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm, bazı çözüm önerilerini denedim ama onlar da olmadı. Oyunu güncelle dediğim zaman emulator beni google play sayfasına yönlendiriyor fakat ordan da güncelleme yapmak mümkün değil. Oyunu telefondan guncelledıkten sonra emulatorden aldığım hatayı linkte verdim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler, SAYGILAR.

Dün biz de şey yaşadık arkadaşın emülatör güncelleme attı bizde hem telefonda hem pcde mobil pubg güncellemesi gelmedi sürüm farkı nedeniyle aynı oyuna giremedik anladığım kadarıyla güncelleme sırayla geliyor

Emulatörden sıfır kurulum benim için çözüm olurken arkadaşım için olmadı. Kayıt defterini silerek sorununu çözdü. Elbette bir garantisi yok. Ayrıca şu an ben de fare ile iniyorum araçtan :)

Kayıt defteri nasıl silinir acaba, ve hangi aşamalarla güncelleyebildin, yazabilir misin lütfen.

Arkadaşım ccleaner ile temizledi, ama kesinlikle önermiyorum.

Ben emulatörü direk program ekle/kaldır aracılığı ile sildim. Sitesinden indirerek temiz kurulum yaptım. Yukarıda bahsettiklerim dışında bir de google services ile bağlanamadım. Hesabı daha önce Twitter hesabıma bağladığım için şu an sorunsuz oynayabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar videomda bahsettim sorundan ayrıca buradan da yazayım, motor tamamen güncellendiği için program ekle kaldır yaparak tamamen emülator' u silin hemen ardından kurulu olan dosyanızı yani C: yada D: diskinizde kalan dosyanız neredeyse onu da silin ve tekrar indirip kurun eski indirdiğiniz kurulum dosyası var ise ondan kurmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı