PUBG Mobile eski arkadaşı bulmak

AceRecT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç aydır oyuna girmiyordum. Oyuna Facebook'tan bağlanıyordum. Oyuna girdiğimde ise hesabı birinin çaldığını gördüm. Bütün arkadaşlarımı silmiş yerine başka arkadaşlar eklemiş, ismimi değiştirmiş, bayrağı değiştirmiş. Bir tek PUBG Mobile'den ekli olduğum arkadaşımı bulabilir miyim? Nickinde sanırsam özel karakter vardı arkadaş ekleme kısmından aradım ama bulamadım. Nicki VIP 07 tarzı bir şeydi V I P 0 7 de olabilir, özel fontla yazılmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünmez harf yapmış, bu harf genellikle "ī" veya garip şehilli bir H harfidir çünkü PUBG de bu harf görünmez olarak gözükür, arkadaşınızın ismini bu şekilde aratabilirsiniz.

Son düzenleme:
Daha önce bir defa maç attığın birisi ise kariyer sonuçları arasında sezon seçerek geçmişe dönük arama yapabilirsin. Maçtaki tüm veriler ve kimle oynadığın detaylarda görünür.

Daha önce bir defa maç attığın birisi ise kariyer sonuçları arasında sezon seçerek geçmişe dönük arama yapabilirsin. Maçtaki tüm veriler ve kimle oynadığın detaylarda görünür.
Sezon seçme yerini göremedim. Burada yeni maçlar gözüküyor

Sezon seçme yerini göremedim. Burada yeni maçlar gözüküyor
C4S10 , C4S11 , C4S12 sezonlarına bakmam lazım

Katkı sıralamasında buldum herkese teşekkür ederim benim için önemli birisiydi kabul etsin başka yerlerden eklettireceğim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240130-134652_PUBG MOBILE.png
    Screenshot_20240130-134652_PUBG MOBILE.png
    598,8 KB · Görüntüleme: 940
  • Screenshot_20240130-135444_PUBG MOBILE.png
    Screenshot_20240130-135444_PUBG MOBILE.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı