ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2021 #1 Evet ben bilgisayara hem GameLoop'tan hem BlueStacks'tan hem de Nox'tan PUBG Mobile indirdim ama maç bulamadı bütün sunuculara girdim yine olmadı neden böyle oluyor?
Evet ben bilgisayara hem GameLoop'tan hem BlueStacks'tan hem de Nox'tan PUBG Mobile indirdim ama maç bulamadı bütün sunuculara girdim yine olmadı neden böyle oluyor?
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Temmuz 2021 #2 Nox'da ve Bluestacks'de maç bulması zor, Gameloop'ta nasıl maç bulmadı anlayamadım. Artı 0 Eksi
KS KS ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2021 #3 TylerDurdenAynıBen dedi: Nox'da ve Bluestacks'de maç bulması zor, Gameloop'ta nasıl maç bulmadı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bende. Artı 0 Eksi
TylerDurdenAynıBen dedi: Nox'da ve Bluestacks'de maç bulması zor, Gameloop'ta nasıl maç bulmadı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Bende.
onuryilmz5 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #4 gerçekten bulmuyor solo maç Artı 0 Eksi