PUBG Mobile G2030 ve R7 240 sistemde kasıyor

Yakuph

Decapat
G2030 işlemci, 8 GB RAM R7 240 ekran kartı var ama PUBG Mobile'de aşırı derecede kasma oluyor. FPS 40-50 arası. Neden olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
pubgm işlemciye yüklenen bi oyun ondandır işlemcin iyi degil

G2030 işlemci, 8 GB RAM R7 240 ekran kartı var ama PUBG Mobile'de aşırı derecede kasma oluyor. FPS 40-50 arası. Neden olabilir.

Phoenix OS kurun Windows'un yanına. Phoenix OS kısacası android ama klavye fare ayarları biraz uğraştırabilir. Şimdi Tencent Gaming Buddy de Android diyeceksiniz ama o sanal bir android.

Phoenix OS kurun Windows'un yanına. Phoenix OS kısacası android ama klavye fare ayarları biraz uğraştırabilir. Şimdi Tencent Gaming Buddy de Android diyeceksiniz ama o sanal bir android.
çok saçma bi 10 fps için oyunu bırakırım daha iyi

nerden yükleniyor kaç gb ilk ben yükleyem

2 GB boyutu var, indirme programı ile geliyor. C diskinizi 32GB bölüp kurulum dosyasını çalıştırıp böldüğünüz bölümü seçip boyutu 32GB seçip kurulmasını bekleyin, bilgisayar açıldığında sizi boot loader karşılayacak ister Windows seçin ister Phoenix OS.

Doğru ama pubg lite de yüksek ayarlarda 40 fps ile oynuyorum

PUBG Lite oynamanız tek çözüm. PUBG Mobile telefonlara yapıldığı için düşük FPS alıyorsunuz.

Doğru ama pubg lite de yüksek ayarlarda 40 fps ile oynuyorum
Merhaba Bende AYNI sorunu Yaşadım Emilatör Ayarlarından Çekirdek Ram Ve Çözünürlüğünüzü Şeçin youtube de Videolar Mevcut Çekirdek Sayısı Vb Seçilecek İşte Veya Başka Emilatör Kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…