HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #1 Birkaç gün önce PUBG Mobile oynamaya başladım fakat emülator'de kasıyor. Her şeyi denedim ama gene kasıyor bilen birisi varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
Birkaç gün önce PUBG Mobile oynamaya başladım fakat emülator'de kasıyor. Her şeyi denedim ama gene kasıyor bilen birisi varsa yazabilir mi?
W windroid Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 153 30 Haziran 2020 #2 1. Sanallaştırma kapalıysa aç. 2. Oyunu SSD ye kur. (Bunlar denenmiş ve etkili olmuştur.) Artı 0 Eksi
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Haziran 2020 #3 Emulatör oldugu için doğal sistem özelliklerine bağlı. Artı 0 Eksi
Cem KARADEMİR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni 30 Haziran 2020 #4 Çok iyi bir sisteminiz olsa bile oyun içinde kasmalar yine yaşanıyor. Bu bir mobile oyun sonuçta. Oyun içi grafik ayarlarından akıcı ve maksimum FPS seçeneklerini sırasıyla seçin. Oyun motor ayarlarından akıcı şıkkını seçin. Artı 0 Eksi
Çok iyi bir sisteminiz olsa bile oyun içinde kasmalar yine yaşanıyor. Bu bir mobile oyun sonuçta. Oyun içi grafik ayarlarından akıcı ve maksimum FPS seçeneklerini sırasıyla seçin. Oyun motor ayarlarından akıcı şıkkını seçin.