PUBG Mobile GameLoop'da sistem donuyor

• Konuyu başlatan SY9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 401

SY9

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Meslek
Freelancer
Merhaba, kuzenimin PC'sinde GameLoop 32 Bit kullanıyor PC birden donuyor hiçbir şekilde hareket etmiyor fişten çekerek kapatabiliyor. Windows 10, 11 aynı sorun devam ediyor.
GameLoop 64 Bit de ise oyundan atıyor başka oyunlarda sorun yok bu sorunu yaşayan var mi çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba, kuzenimin PC'sinde GameLoop 32 Bit kullanıyor PC birden donuyor hiçbir şekilde hareket etmiyor fişten çekerek kapatabiliyor. Windows 10, 11 aynı sorun devam ediyor.
GameLoop 64 Bit de ise oyundan atıyor başka oyunlarda sorun yok bu sorunu yaşayan var mi çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Bende W11 de oynuyorum bir sıkıntı olmuyor GameLoop ile alakalı sanırsam.

GameLoop'u defalarca silip yükledik Windows 10 da aynı sorun vardı Windows 11'e geçtik sorun devam ediyor maalesef.

Zaten artık 32 Bit de oynanmıyor diye biliyorum ben 32 kullanıyordum attı hep 64'e geçtim düzeldi sonra oyundan attı sanal bellek yetersiz dedi sanal bellek oluşturdum düzeldi şu an sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Zaten artık 32 Bit de oynanmıyor diye biliyorum ben 32 kullanıyordum attı hep 64'e geçtim düzeldi sonra oyundan attı sanal bellek yetersiz dedi sanal bellek oluşturdum düzeldi şu an sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Windows ayarlarından mi sanal bellek oluşturdunuz.

Dostum sorunun çözümü uygulama listesinden facebook u devre dışı bırakmak olucaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı