TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #1 Selam. Laptop üzerinden oynuyorum oyunu. 1 2 maç rahat oynuyorum. Sonra oyun 5-6 FPS oluyor. Oyunu yeniden başlatdığımda sorunsuz olarak çalışıyor. 1-2 maç sonra yeniden başlıyor.
Selam. Laptop üzerinden oynuyorum oyunu. 1 2 maç rahat oynuyorum. Sonra oyun 5-6 FPS oluyor. Oyunu yeniden başlatdığımda sorunsuz olarak çalışıyor. 1-2 maç sonra yeniden başlıyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.580 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 16 Ocak 2024 #11 Gameloop işlemci ve ciddi ram tüketen bir emülatör. Ancak yinede belki bu videolar işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve sadece %100 cpu çözümünü izleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Gameloop işlemci ve ciddi ram tüketen bir emülatör. Ancak yinede belki bu videolar işinize yarayabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ve sadece %100 cpu çözümünü izleyin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et