PUBG Mobile gecikmeli UC güvenilir mi?

zer0ks

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. PUBG Mobile UC satın alacağım. Ancak PlaySultan sitesinde Midasbuy'dan bile daha ucuza UC var. 1800 UC 552 TL yazıyor. Ancak 24 saat ile 96 saat arasında yükleniyormuş. Güvenilir mi sizce?

Arkadaşlar merhaba. PUBG Mobile UC satın alacağım. Ancak PlaySultan sitesinde Midasbuy'dan bile daha ucuza UC var. 1800 UC 552 TL yazıyor. Ancak 24 saat ile 96 saat arasında yükleniyormuş. Güvenilir mi sizce?
Emin olmamakla birlikte güvenilir diye biliyorum da ucuzmuş baya eğer sıkıntı yoksa.

Gecikmeli UC'leri önermem, resmi yükleme kanallarından yüklediklerini düşünmüyorum. Resmi yükleme kanalları anında yüklüyor, ordan yüklenmezse UC banı yiyebiliyorsun oyunda. Vatangame.com sitesinden alıyorum ben UC'leri. Diğer sitelere göre daha uygun fiyatta.

Gecikmeli UC'leri önermem, resmi yükleme kanallarından yüklediklerini düşünmüyorum. Resmi yükleme kanalları anında yüklüyor, ordan yüklenmezse UC banı yiyebiliyorsun oyunda. Vatangame.com sitesinden alıyorum ben UC'leri. Diğer sitelere göre daha uygun fiyatta.
Peki 550 TL'ye anında teslimat 1800 UC nasıl? Yine aynı site ama başka satıcı.

Playsultan sitesine şimdi baktım da 653 TL gösteriyor. Site içerisinde ilan pazarından mı bakmaktasınız? Eğer öyleyse güvenli değil bence, sitelerin direkt kendi sattığı ürünlerden alınca en azından muhattap olabileceğim resmi bir yer olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı