boci Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 PUBG Mobile oyunun ayarlarıyla oynadığı için GFX programlarını ban sebebi sayıyor, ben ise GFX kullanmadan oynayamıyorum. Böyle bir şey var mı GFX kullandığımı anlayabilirler mi?
PUBG Mobile oyunun ayarlarıyla oynadığı için GFX programlarını ban sebebi sayıyor, ben ise GFX kullanmadan oynayamıyorum. Böyle bir şey var mı GFX kullandığımı anlayabilirler mi?
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 Gfx tools ilk çıktığında kullanmıştım, yine'de kullanıyorum, daha ban yemedi hesap. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Gfx tools ilk çıktığında kullanmıştım, yine'de kullanıyorum, daha ban yemedi hesap. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Seakills Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 904 Çözümler 1 2 Haziran 2021 #12 Castiel Winchester dedi: Efendim neden - verdiniz? Yani kötü bir şey mi dedim? Ve isterse görebilir sistem erişimi alabilir. Yani çoğu uygulama gibi. Genişletmek için tıkla... - + Olayı ne yeni gördüm elim çarpmış olabilir. Artı 0 Eksi
Castiel Winchester dedi: Efendim neden - verdiniz? Yani kötü bir şey mi dedim? Ve isterse görebilir sistem erişimi alabilir. Yani çoğu uygulama gibi. Genişletmek için tıkla... - + Olayı ne yeni gördüm elim çarpmış olabilir.