Arda2424Erzo Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Ben sadece şu Ultra HD'de oynamak için yükledim. Benim FPS'de sorun yok ve gayet akıcı.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #2 Arda2424Erzo dedi: Ben sadece şu Ultra HD'de oynamak için yükledim. Benim FPS'de sorun yok ve gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Hile olarak sayılır diye düşünüyorum. Kl_as dedi: Hile olarak sayılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hile sayılmasının sebebi 3.taraf uygulamasını pubgmobile uygulamasına injekte etmenizdir.
Arda2424Erzo dedi: Ben sadece şu Ultra HD'de oynamak için yükledim. Benim FPS'de sorun yok ve gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Hile olarak sayılır diye düşünüyorum. Kl_as dedi: Hile olarak sayılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hile sayılmasının sebebi 3.taraf uygulamasını pubgmobile uygulamasına injekte etmenizdir.
EGOLU30 Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 Arda2424Erzo dedi: Ben sadece şu Ultra HD'de oynamak için yükledim. Benim FPS'de sorun yok ve gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Evet ban sebebi.
Arda2424Erzo dedi: Ben sadece şu Ultra HD'de oynamak için yükledim. Benim FPS'de sorun yok ve gayet akıcı. Genişletmek için tıkla... Evet ban sebebi.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 11 Mayıs 2021 #4 Nedenki telefonu güçlü olmayan kişilerde yukluyor iyi FPS almak için falan.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #5 393060 dedi: Nedenki telefonu güçlü olmayan kişilerde yukluyor iyi FPS almak için falan. Genişletmek için tıkla... Cevabını verdik ban sebebi tartışması yok.
393060 dedi: Nedenki telefonu güçlü olmayan kişilerde yukluyor iyi FPS almak için falan. Genişletmek için tıkla... Cevabını verdik ban sebebi tartışması yok.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Mayıs 2021 #6 Oyun çıktığından beri bu program ile 60FPS oynadım hiçbir şey olmadı. Ancak 3. parti bir uygulama oyunu etkilediğinden ban sebebi olabilir.
Oyun çıktığından beri bu program ile 60FPS oynadım hiçbir şey olmadı. Ancak 3. parti bir uygulama oyunu etkilediğinden ban sebebi olabilir.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 11 Mayıs 2021 #7 Kl_as dedi: Cevabını verdik ban sebebi tartışması yok. Genişletmek için tıkla... Google Play'a neden koymuslarki o zaman.
Kl_as dedi: Cevabını verdik ban sebebi tartışması yok. Genişletmek için tıkla... Google Play'a neden koymuslarki o zaman.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #8 393060 dedi: Google Play'a neden koymuslarki o zaman. Genişletmek için tıkla... Bir uygulamaya başka bir uygulama erişince bunu oyun hile diye algılar. Hileler böyle çalışıyor yani oyunlarda anti cheat yani hile koruması olduğu için bunu hile diye algılıyorlar.
393060 dedi: Google Play'a neden koymuslarki o zaman. Genişletmek için tıkla... Bir uygulamaya başka bir uygulama erişince bunu oyun hile diye algılar. Hileler böyle çalışıyor yani oyunlarda anti cheat yani hile koruması olduğu için bunu hile diye algılıyorlar.
Arda2424Erzo Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #9 Peki, ben GFX Tool'u sildim, Hala Ultra HD'de oynayabiliyorum, bu sebepten ban yer miyim?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 11 Mayıs 2021 #10 Ban yeme ihtimaliniz var. What Is GFX Tool And How To Improve FPS In PUBG Mobile! | Cashify Blog All PUBG Mobile gaming players need to use this graphics optimization GFX Tool to drastically improve the performance of PUBG and boost the FPS. www.cashify.in
Ban yeme ihtimaliniz var. What Is GFX Tool And How To Improve FPS In PUBG Mobile! | Cashify Blog All PUBG Mobile gaming players need to use this graphics optimization GFX Tool to drastically improve the performance of PUBG and boost the FPS. www.cashify.in