PUBG Mobile girerken mavi ekran hatası

Vudduu

Centipat
Yeni toplamış olduğum bilgisayarda, Gameloop'tan PUBG Mobile oyununa girerken, " Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor." Yazısı ile mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve PUBG silinmiş oluyor. Sıkıntı nedir acaba? Bilgisayarda mı bir sorun var diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni toplamış olduğum bilgisayarda, Gameloop'tan PUBG Mobile oyununa girerken, " Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor." Yazısı ile mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve PUBG silinmiş oluyor. Sıkıntı nedir acaba? Bilgisayarda mı bir sorun var diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende de oluyor. Mavi ekran hatası alıyorum. Ve dün ilk defa oyun silinmiş ve sıfırlanmıştı. Yapcak bişey yok bunun için, emülatör uygulamasının kalitesizliğinden kaynaklı. 2 mavi ekran alsam 3. ye giriyor, zaten her zaman da mavi ekran gelmiyor.

Sizler çok şanslıymışsınız. Gameloop ile pubg açarken mavi ekran hatasını aldım ve sonrasında ekran kartı bilgisayarda görünmez oldu. Aşağıda çözümü sunuyorum. Ama gameloop ile sorun şu an için devam ediyor. Bilgilerinize

Daha dün gece aynı problemi yaşadım. Çözüm ararken buraya kadar geldim. İlk önce Aşağıdaki yöntemi denedim.

Bu yöntem hiçbir işe yaramadı.

" DDU ile de İntel ve Nvidia seçip kaldır kontrol et." yöntemi ise tam bir facia yarattı ve ekran kartım önceden gizli aygıtlarda dahi görünürken artık bilgisayar fiziksel olarak dahi tanımadı. Ama Bios ayarlarını "default" yapınca fiziksel olarak gördü ve NVidia'nın sayfasından indirdiğim en güncel driverı yükleyerek sorunu çözdüm.
Ayrıca Microsoft Community' e sorunu bildirmiştim gelen cevabı denemeden sorunumu çözdüm ama sizlere yardımcı olsun diye paylaşıyorum.

Microsoft Community

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı