PUBG Mobile gizli UC yatırma

İşletim sistemi
Windows 11

445376

Hectopat
Merhabalar oyuna yeni bir etkinlik geldi jujutsu kaisen yeni kostümler falan gelmiş resimlerini atacağım sizce alınır mı ve alsamda şu şekilde alabilirim ben Turkcell kullanıyorum ama satın ala tikladigim zaman biraz işte bekletiyor aylık 0 TL limitinizi aştığınızdan dolayı ödeme gerçekleşmemiştir diye bir hata veriyor o yüzden başka bir telefonla yapmayi düşünmüyor değilim bu sorunu nasıl cozebilirim yardımcı olursaniz sevinirim etkinlik güzel.

Screenshot_2022-02-19-05-30-40-635_com.tencent.ig.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturalı hat ise mobil ödemn kapalı olabilir. Uygulamadan açabilirsin.

Yok mobil odemem açık fakat limiti 0 TL gibi bir şey, bugün zaten misafirliğe gidiyoruz orada annemin telden yapmayı deneyeceğim.

Faturalı hatlarda mobil ödeme oluyordu, sana tavsiyem o seti alma ve oyunu sil. Zaten oyunu Max birkaç aya silersin. Y

Yani ben oyunu bayağıdır oynuyorum Fatih falan oldum yani bırakmayı düşünmüyorum. Yani sence gizlice halledeyim mi?

Yok mobil odemem açık fakat limiti 0 TL gibi bir şey bugün zaten misafirliğe gidiyoruz orada annemin telden yapmayı deneyeceğim.

Yani ben oyunu bayağıdır oynuyorum Fatih falan oldum yani bırakmayı düşünmüyorum. Yani sence gizlice halledeyim mi?

Bence oyuna para yatırmana değmez ona yatıracağın paraya git döner ye daha iyi.

Yok mobil odemem açık fakat limiti 0 TL gibi bir şey bugün zaten misafirliğe gidiyoruz orada annemin telden yapmayı deneyeceğim.

Yani ben oyunu bayağıdır oynuyorum Fatih falan oldum yani bırakmayı düşünmüyorum yani sence gizlice halledeyim mi?

Bırakmıyorsan sana kalmış, bu seti alacaksan bence yatırma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı