NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Öncelikle selamünaleyküm. Dün görüntüde hiçbir sıkıntı yoktu bugün oyuna girdim bulanık gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-22-11-45-15-331_com.tencent.ig.jpg 210,1 KB · Görüntüleme: 61 Screenshot_2025-03-22-11-35-42-126_com.tencent.ig.jpg 299,4 KB · Görüntüleme: 64
Öncelikle selamünaleyküm. Dün görüntüde hiçbir sıkıntı yoktu bugün oyuna girdim bulanık gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 650 22 Mart 2025 #2 Görüntü ayarlarında bir değişiklik yapmadıysan, cihazın yavaşlığından dolayı olabilir. Eskiden bendede oluyordu ama oyun başlayınca düzeliyordu.
Görüntü ayarlarında bir değişiklik yapmadıysan, cihazın yavaşlığından dolayı olabilir. Eskiden bendede oluyordu ama oyun başlayınca düzeliyordu.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.376 Makaleler 3 Çözümler 23 22 Mart 2025 #3 Grafikleri yükseltin.
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Gölge Hayalet dedi: Görüntü ayarlarında bir değişiklik yapmadıysan, cihazın yavaşlığından dolayı olabilir. Eskiden bende de oluyordu ama oyun başlayınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeni aldım bugün böyle oldu. v3rtecc dedi: Grafikleri yükseltin. Genişletmek için tıkla... Denedim grafikler ile alakalı bir durum değil.
Gölge Hayalet dedi: Görüntü ayarlarında bir değişiklik yapmadıysan, cihazın yavaşlığından dolayı olabilir. Eskiden bende de oluyordu ama oyun başlayınca düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeni aldım bugün böyle oldu. v3rtecc dedi: Grafikleri yükseltin. Genişletmek için tıkla... Denedim grafikler ile alakalı bir durum değil.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.376 Makaleler 3 Çözümler 23 22 Mart 2025 #5 NunnallyViBritannia dedi: Telefonu yeni aldım bugün böyle oldu. Denedim grafikler ile alakalı bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir?
NunnallyViBritannia dedi: Telefonu yeni aldım bugün böyle oldu. Denedim grafikler ile alakalı bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Cihaz nedir?
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 v3rtecc dedi: Cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... POCO X6Pro 5G.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.376 Makaleler 3 Çözümler 23 22 Mart 2025 #7 NunnallyViBritannia dedi: POCO X6Pro 5G. Genişletmek için tıkla... Grafikler tam inmemiş olabilir, veya Config yüklediysen ondan kaynaklıda olabilir.
NunnallyViBritannia dedi: POCO X6Pro 5G. Genişletmek için tıkla... Grafikler tam inmemiş olabilir, veya Config yüklediysen ondan kaynaklıda olabilir.
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #8 v3rtecc dedi: Grafikler tam inmemiş olabilir, veya Config yüklediysen ondan kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün tüm her şeyi indirdim hiçbir sorun yoktu gece sahurdada girdim sıkıntı yoktu şimdi girince böyle oldu (Config kullanmıyorum)
v3rtecc dedi: Grafikler tam inmemiş olabilir, veya Config yüklediysen ondan kaynaklıda olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün tüm her şeyi indirdim hiçbir sorun yoktu gece sahurdada girdim sıkıntı yoktu şimdi girince böyle oldu (Config kullanmıyorum)
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.376 Makaleler 3 Çözümler 23 22 Mart 2025 #9 NunnallyViBritannia dedi: Dün tüm her şeyi indirdim hiçbir sorun yoktu gece sahurdada girdim sıkıntı yoktu şimdi girince böyle oldu (Config kullanmıyorum) Genişletmek için tıkla... Ön belleği temizlemeyi deneyin.
NunnallyViBritannia dedi: Dün tüm her şeyi indirdim hiçbir sorun yoktu gece sahurdada girdim sıkıntı yoktu şimdi girince böyle oldu (Config kullanmıyorum) Genişletmek için tıkla... Ön belleği temizlemeyi deneyin.
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #10 v3rtecc dedi: Ön belleği temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim gene düzelmedi neyden kaynaklı anlamadım ama oyundan kaynaklı değil gibi.
v3rtecc dedi: Ön belleği temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Silip yükledim gene düzelmedi neyden kaynaklı anlamadım ama oyundan kaynaklı değil gibi.