Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 PUBG Mobile'de adamın kenarlarında veya başka yerlerde pikselleri görebiliyorum. Bazı kişilerde görüntü çok güzel. HDR falan değil, akıcı da oynuyorlar fakat bende görüntü güzel değil. Çözümü bilenler cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
PUBG Mobile'de adamın kenarlarında veya başka yerlerde pikselleri görebiliyorum. Bazı kişilerde görüntü çok güzel. HDR falan değil, akıcı da oynuyorlar fakat bende görüntü güzel değil. Çözümü bilenler cevaplarınızı bekliyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.043 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Anti alising aç.
Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Damon Salvatore dedi: Anti alising aç. Genişletmek için tıkla... Mobil için mi dediniz ben mobilden oynuyorum.
Damon Salvatore dedi: Anti alising aç. Genişletmek için tıkla... Mobil için mi dediniz ben mobilden oynuyorum.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 Forsser dedi: Mobil için mi dediniz ben mobilden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Görüntü düzeltme tarzı bir ayar vardı o açık mı?
Forsser dedi: Mobil için mi dediniz ben mobilden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Görüntü düzeltme tarzı bir ayar vardı o açık mı?
Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Cakif dedi: Görüntü düzeltme tarzı bir ayar vardı o açık mı? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum nerede.
Cakif dedi: Görüntü düzeltme tarzı bir ayar vardı o açık mı? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum nerede.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 Forsser dedi: Ne olduğunu bilmiyorum nerede. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarında Anti-Alising ayarı var, belki Kenar Yumuşatma ayarı adıylada geçiyor olabilir. Aç o ayarı.
Forsser dedi: Ne olduğunu bilmiyorum nerede. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarında Anti-Alising ayarı var, belki Kenar Yumuşatma ayarı adıylada geçiyor olabilir. Aç o ayarı.
L Lewiosa Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 101 16 Mayıs 2021 #7 Emülatör ise emülatör ayarlarından grafik ayarlarını HD'ye veya HDR çekin düzelir oyun içinde de grafik ayarlarını akıcıya alırsın.
Emülatör ise emülatör ayarlarından grafik ayarlarını HD'ye veya HDR çekin düzelir oyun içinde de grafik ayarlarını akıcıya alırsın.
Forsser Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer EV Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 Lewiosa dedi: Emülatör ise emülatör ayarlarından grafik ayarlarını HD'ye veya HDR çekin düzelir oyun içinde de grafik ayarlarını akıcıya alırsın. Genişletmek için tıkla... Emülatör değil tablet
Lewiosa dedi: Emülatör ise emülatör ayarlarından grafik ayarlarını HD'ye veya HDR çekin düzelir oyun içinde de grafik ayarlarını akıcıya alırsın. Genişletmek için tıkla... Emülatör değil tablet
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #9 Forsser dedi: Emülatör değil tablet Genişletmek için tıkla... Tamam işte dediğimi uygulayın sorun çözülür.
Forsser dedi: Emülatör değil tablet Genişletmek için tıkla... Tamam işte dediğimi uygulayın sorun çözülür.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #10 Forsser dedi: Emülatör değil tablet Genişletmek için tıkla... Hocam GFX kullanıyor musunuz?