PUBG Mobile günde 3 kere oturum açma maili gelmesi

Tmuff

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, günlerdir mail adresime "PUBG Mobile" adı altında hesabınıza yeni bir cihazdan giriş yapıldı yazan mail geliyor. Ancak sorun şu ki, hem hesabım banlı, hem de yaklaşık 4 yıldır oynamıyorum. Spam gibi sürekli farklı farklı cihazlardan girilmesi, mail adresime zarar gelir endişesi uyandırıyor. Ne yapabilirim?
Ayrıca hesabıma banlı olduğu için giriş yapamadığım için oyun içinden de kontrol edemiyorum.
Örnek bir maili aşağıya ekliyorum, günde 3 tane gibi sıklıkla geliyor:

1710665152427.png

Mail adresine bir şey olacağını düşünmüyorum. Yine de kendini garantiye almak için ikili doğrulamayı aktif edebilirsin.

Mail adresine bir şey olacağını düşünmüyorum. Yine de kendini garantiye almak için ikili doğrulamayı aktif edebilirsin.

Teşekkürler tavsiye için uygulayacağım ama bu maillerin gelmesi spam gibi ve görmezden gelsemde bir kuşku bırakıyor içimde.
Nasıl engelliyebilirim gözle görülebilir şekilde.

ChatGPT' ye girip, oraya bu mailde gelenleri yapıştır. Sonra de ki, benim hesabım banlı olmasına rağmen bu şekilde mesaj geliyor, bu durumu müşteri hizmetlerine sorup bilgi alan İngilizce mail hazırlayıp bana ver. Sonra destek sistemine mesaj at. En güzel yol bu bence.

Teşekkürler tavsiye için uygulayacağım ama bu maillerin gelmesi spam gibi ve görmezden gelsemde bir kuşku bırakıyor içimde.
Nasıl engelliyebilirim gözle görülebilir şekilde.

Önceden mail adresinizi hile yapmak için vb bir yere girdiyseniz oradan paylaşılmış olabilir. Çok bir bilgim yok maalesef :(.

Önceden mail adresinizi hile yapmak için vb bir yere girdiyseniz oradan paylaşılmış olabilir. Çok bir bilgim yok maalesef :(.

Hile için vesaire denemedim ama yine de yardımınız için teşekkürler.

ChatGPT'ye girip, oraya bu mailde gelenleri yapıştır. Sonra de ki, benim hesabım banlı olmasına rağmen bu şekilde mesaj geliyor, bu durumu müşteri hizmetlerine sorup bilgi alan İngilizce mail hazırlayıp bana ver. Sonra destek sistemine mesaj at. En güzel yol bu bence.

Desteğe yazmayı düşündüm ama pek yardımcı olmuyorlardı hatırladığım kadarıyla ama denerim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı