VONX Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #11 Gamellop veya BlueStacks.
üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 5 Nisan 2021 #12 yunusemreesrky dedi: VirusTotal sonucu çıkınca forumdada yazıları görünce. Genişletmek için tıkla... PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop indir kardeşim bizdede var
yunusemreesrky dedi: VirusTotal sonucu çıkınca forumdada yazıları görünce. Genişletmek için tıkla... PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop indir kardeşim bizdede var
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #13 GameLoop ve BlueStacks'dan başka emulatör yok diye biliyorum.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #14 En iyisi bilgisayara Android kurmaktır. Emulatör olarak BlueStacks ve GameLoop.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 5 Nisan 2021 #15 Hocam, sanırım Nox vardı ama kötü. Stoch dedi: GameLoop ve BlueStacks'dan başka emulatör yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Hocam, sanırım Nox vardı ama kötü. Stoch dedi: GameLoop ve BlueStacks'dan başka emulatör yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 5 Nisan 2021 #16 üzgün fare dedi: PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop indir kardeşim bizdede var. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemde Kaspersky var bir şey olacağını sanmıyorum.
üzgün fare dedi: PUBG ve CODM İçin Bilgisayarda Android Emülatörü - GameLoop indir kardeşim bizdede var. Genişletmek için tıkla... Zaten sistemde Kaspersky var bir şey olacağını sanmıyorum.
Armada53 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #17 Yıllardır gameloop kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bence en stabil olanı Gameloop , ama oyunda çok fazla hile var malasef. En basitinden macro kullanmak bile ban sebebi değil.
Yıllardır gameloop kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bence en stabil olanı Gameloop , ama oyunda çok fazla hile var malasef. En basitinden macro kullanmak bile ban sebebi değil.