Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Şubat 2022 #1 Merhabalar. PUBG Mobile atla/tırman ayırdım tuşları koydum ama ikisini aynı anda basmasını istiyorum. Mesela bir tuşa basıyorum X ve A aynı anda basmasını istiyorum. Bunun için program var mıdır?
Merhabalar. PUBG Mobile atla/tırman ayırdım tuşları koydum ama ikisini aynı anda basmasını istiyorum. Mesela bir tuşa basıyorum X ve A aynı anda basmasını istiyorum. Bunun için program var mıdır?
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #2 3.parti yazılım olduğu için ban yeme ihtimaliniz var. Auto clicker uygulaması kullanabilirsiniz.
phinXx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 586 6 Şubat 2022 #3 2 tane tuşa aynı anda basmak için bi program olacağını zannetmiyorum.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Şubat 2022 #4 JixTeq dedi: 3.parti yazılım olduğu için ban yeme ihtimaliniz var. Auto clicker uygulaması kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak.
JixTeq dedi: 3.parti yazılım olduğu için ban yeme ihtimaliniz var. Auto clicker uygulaması kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak.
JixTeq Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 170 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #5 Avengerr dedi: Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak. Genişletmek için tıkla... Son dönemde PUBG Mobile yapımcıları çoğu Config ve hile yazılımlarını engellemeyi başardılar.
Avengerr dedi: Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak. Genişletmek için tıkla... Son dönemde PUBG Mobile yapımcıları çoğu Config ve hile yazılımlarını engellemeyi başardılar.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 6 Şubat 2022 #6 Avengerr dedi: Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak. Genişletmek için tıkla... Banlanınca görürsün.
Avengerr dedi: Hocam hileler banlatmıyor bu mu banlatacak. Genişletmek için tıkla... Banlanınca görürsün.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 6 Şubat 2022 #7 Bir video izledim yaptım.