Hüseyin Mert KÖKSAL Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 383 13 Ekim 2019 #1 Cihazım PUBG Mobile'de HD grafik ayarını desteklemiyor, bir uygulama sayesinde HD ayarda oynayabiliyorum. Cihazıma zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2019
Cihazım PUBG Mobile'de HD grafik ayarını desteklemiyor, bir uygulama sayesinde HD ayarda oynayabiliyorum. Cihazıma zararı olur mu?
DedeYita Hectopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 986 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Antalya, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #2 Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Cihazım PUBG Mobile'de HD grafik ayarını desteklemiyor, bir uygulama sayesinde HD ayarda oynayabiliyorum. Cihazıma zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hd ayar alan uygulamadan dolayı ban yiyen tanıyorum. Belki yalan söylemişte olabilir. Cihaza zararı olacağını düşünüyorum.
Hüseyin Mert KÖKSAL dedi: Cihazım PUBG Mobile'de HD grafik ayarını desteklemiyor, bir uygulama sayesinde HD ayarda oynayabiliyorum. Cihazıma zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hd ayar alan uygulamadan dolayı ban yiyen tanıyorum. Belki yalan söylemişte olabilir. Cihaza zararı olacağını düşünüyorum.