Emirkese Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #1 Herkese merhaba. Ben PUBG Mobile'ı emülatörde oynuyorum. Bilgisayarım iyi fakat grafiklere gelince HDR'de oynamak istiyorum ama bu özellik yakında kullanılabilir olacaktır hatası geliyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2020
Herkese merhaba. Ben PUBG Mobile'ı emülatörde oynuyorum. Bilgisayarım iyi fakat grafiklere gelince HDR'de oynamak istiyorum ama bu özellik yakında kullanılabilir olacaktır hatası geliyor. Nasıl çözebilirim?
Humbuss Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 85 8 Haziran 2020 #2 Bu sorun senden değil hiçbir zaman eklemeyecekler o HDR seçeneğini hd'de oyna Artı 0 Eksi
KS KS Emirkese Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #3 Humbuss dedi: Bu sorun senden değil hiçbir zaman eklemeyecekler o HDR seçeneğini hd'de oyna Genişletmek için tıkla... bazı youtuberlar oynuyo ama Artı 0 Eksi
Humbuss dedi: Bu sorun senden değil hiçbir zaman eklemeyecekler o HDR seçeneğini hd'de oyna Genişletmek için tıkla... bazı youtuberlar oynuyo ama
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 8 Haziran 2020 #4 Emirkese dedi: bazı youtuberlar oynuyo ama Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesini hd yap oyun çözünürlüğünü 1080 p Artı 0 Eksi
Emirkese dedi: bazı youtuberlar oynuyo ama Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesini hd yap oyun çözünürlüğünü 1080 p