PUBG Mobile hesabı 10 yıl men edildi

Sadecebenvesen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir bilgisayarda PUBG Mobile oynuyorum. Çok iyi oyuncu değilim ortalama bir sezonda 40 ile 50 arası galibiyet elde eden ve 100. seviyeye sezonun son günlerinde ulaşan sadece eğlenmek amaçlı oynayan biriyim. Bunlara ek hiçbir şekilde hile veya yardımcı başka bir program kullanmadım lakin bugün kullanıcı sözleşmesi ihlali nedeni ile 10 yıl boyunca hesabım oyundan men edildi. Aslında başka hesap açarım yoluma devam ederdim lakin haksız yere men edildiğimi düşündüğüm hesabımda kıyafet, silah kaplamaları gibi ürünler vardı ve başka bir hesapla bağlandığımda karşıma çıkan rakipler benim bile seviyemin altında oyuncular olduğu için oyun oynarken pek fazla zevk alamadım. Kısacası banımı nasıl kaldırabilirim? Aynı duruma aranızda düşen arkadaşlar var mı?

Hileden 10 sene banlandıysanız o ban kolay kolay açılmaz ve hesabın ilk sahibi siz misiniz? Eğer ikinci sahibiyseniz önceki hesap sahibi hile açmış olabilir.

Hileden 10 sene banlandıysanız o ban kolay kolay açılmaz ve hesabın ilk sahibi siz misiniz? Eğer ikinci sahibiyseniz önceki hesap sahibi hile açmış olabilir.
Yok ilk sahibi benim. Hile hiç kullanmadım lakin düşünüyorum son üç aydır silkroad için phbot kullanıyorum, acaba bir şekilde ban güvenliği onu mu algıladı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı