Merhaba arkadaşlar, PUBG Mobile hesabım kaç TL eder? ( hesaba 15.sezonda başlamıştım 1seviye buz diyarı M4 altın ceket set(altın m4'ün seti yani)4 destansı kıyafet 4 destansı emoji 39 silah kaplaması (11 tanesi efsanevi) 630 karakter kuponu sara karakteri 270 kıyafet bulunmaktadır). Hesap fotoğrafları aşağıda bulunmaktadır. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, PUBG Mobile hesabım kaç TL eder? ( hesaba 15.sezonda başlamıştım 1seviye buz diyarı M4 altın ceket set(altın m4'ün seti yani)4 destansı kıyafet 4 destansı emoji 39 silah kaplaması (11 tanesi efsanevi) 630 karakter kuponu sara karakteri 270 kıyafet bulunmaktadır). Hesap fotoğrafları aşağıda bulunmaktadır. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hocalarım siz galiba hesap satışında şunu söyliyim adamlar benim hesabımın %10 olacak bir hesabı 150 tl ye satıyor ve hocam 21 destansılı hesabı aşırı zararla satmışsınız
Hocalarım siz galiba hesap satışında şunu söyleyeyim adamlar benim hesabımın %10 olacak bir hesabı 150 TL'ye satıyor ve hocam 21 destansılı hesabı aşırı zararla satmışsınız.
Hocam adam benden 300 liraya istiyor sizin tabirinizle o adama satayım ve hocam artık PUBG nasıl deyiyim artık oyuna dahi giresim yok şimdilik New state Mobile oynuyorum ve oyun hislerim doyuyor ama keşke eski PUBG hala devam edebilseydi
Hocam adam benden 300 liraya istiyor sizin tabirinizle o adama satayım ve hocam artık PUBG nasıl deyiyim artık oyuna dahi giresim yok şimdilik New state Mobile oynuyorum ve oyun hislerim doyuyor ama keşke eski PUBG hala devam edebilseydi.